Lider Bandırmaya Eksik Gidiyor..

Lider Bandırmaya Eksik Gidiyor..

Soma Masterlerde, Bandırma deplasmanı öncesinde eksik oyuncuların durumu can sıkıyor..

Ege Masterler Lig’in 14. haftasında lider Soma Masterler, yarın deplasmanda Bandırma Gençlerbirliği Masterler ile karşı karşıya gelecek. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmada Soma Masterlerde; Hakan Durur, Mustafa Yüksel, Bahadır Özgen ve Bora Bilgener sakatlıklarından dolayı, Hasan Oğuz ise mazeretinden dolayı forma giyemeyecek. Gribal enfeksiyona yakalanan Fatih Kaya’nın durumu ise maç günü belli olacak..

19 Ocak Pazar günü Bandırma Edincik Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 12.00’de başlayacak.

Ligdeki 13 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 29 puan toplayan Soma Masterler, Karşıyaka Alaybey Masterlerin 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturuyor.

BANDIRMA GB MASTERBandırma Gençlerbirliği Masterler ise; 7 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 24 puanla 5.sırada yer alıyor..Sarı-siyahlıların amacı kendi saha ve seyircisinin önünde oynayacağı maçta lideri mağlup edip aradaki puan farkını ikiye düşürmek..



SOMA MASTER BANDIRMA GB MASTERLigin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmayı Bahadır Özgen (2) İlker Çakır ve Ali Tatlı’nın golleriyle Soma Masterler 4-0 kazanmıştı. (detaylara buradan bakabilirsiniz)


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN