Levent Analı, 3 Puan Bekliyor

Levent Analı, 3 Puan Bekliyor

Manisa 2. Amatör Lig ekiplerinden Soma 301 Karaelmasspor’da, kulüp başkanı Levent Analı, kendi saha ve seyircisi önünde oynama avantajını kullanarak Zeytinliova Birlikspor’u yenmek istediklerini söyledi..

Analı, ligin ilk iki haftasında bir galibiyet ve bir beraberlik elde ettiklerini belirterek, 3.hafta evlerinde oynayacakları Zeytinliova Birlikspor maçında galibiyet sayısını ikiye çıkaracaklarını belirtti.

Soma Linyit Stadı’nda yarın karşılaşacakları rakipleri hakkında da açıklama yapan başkan Levent Analı, ‘’Rakibimiz, grubun iddalı takımlarından Sazobaspor’dan ilk hafta puan alma başarısını gösteren, çok koşan ve direnç gösteren bir takım. Mücadele gücü yüksek ve zorlu geçecek karşılaşmada sporcularıma güveniyorum’’dedi.
Analı, 1 Mart Pazar günü saat 15:00’de Linyit Stadında oynanacak karşılaşmaya Soma’lı spor severleride davet etti.

Enes Bayramlar, ”Zor Maçın Üstesinden de Geleceğiz”

Karaelmasspor’un ilk iki haftada attığı dokuz golden beşine imzasını atan kanat oyuncularından Enes Bayramlar, arzulu ve istekli oynamaları halinde bu zor maçın üstesinden geleceklerine inandıklarını kaydetti.

Karşılaşmada Abdullah Türkan, Hakkı Savran ve M.Utku Karaot hakem triosu görev yapacak..

Grupta Oynanacak Diğer Karşılaşmalar Şöyle;

01/03/2020 12:00 Kovalık Sahası Karabulutspor – Akhisargücü
01/03/2020 14:00 Kovalık Sahası Akhisar Çağlayanspor – Gördesspor
01/03/2020 15:00 Soma Linyit Stadı Soma 301 Karaelmasspor – Zeytinliova Birlikspor
01/03/2020 15:00 Kayalıoğlu Sahası Medar Gençlerbirliği – Hamidiye Doğanaltı Eylülspor
01/03/2020 16:00 Kovalık Sahası Selçiklispor – Sazobaspor



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN