Levent Aktuğ Bunu da Yaptı!

Levent Aktuğ Bunu da Yaptı!

Somaspor’un Manisa Süper Amatör Küme ve Bölgesel Amatör ligde de uzun yıllar formasını giyen ve takım kaptanlığını da yapan Levent Aktuğ, formasını giydiği Uşakspor’da inanılmaz bir işe imza attı.

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Uşakspor, evinde konuk ettiği Ergene Velimeşe Spor‘u 2-0 mağlup etti. Uzatma bölümünde Ergene Velimeşe Spor lehine 3 kez tekrarlanan penaltı atışına itiraz eden kaleci Ersin Aydın 90+7′ kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Maçtaki 3 oyuncu değişiklik hakkını kullanan Uşakspor’da kaleye geçen Levent Aktuğ, rakibinin kullandığı penaltıyı kurtararak Uşakspor tarihine geçti.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN