Kupa Heyecanı Bu Olsa Gerek!

Kupa Heyecanı Bu Olsa Gerek!

20 Golün atıldığı futbol turnuvasında Nakliyeciler-Huzur Evi ve Nitromak-Ticaret Odası (1) karşılaşmaları Nazım Yavuz Stadında oynandı.

B ve C-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda, Huzur Evi, Nakliyeciler’i 5-4, Ticaret Odası da Nitromak’ı 8-3 mağlup etti.

SOMADASPOR

Nakliyeciler-Huzur Evi  maçı gergin geçmesine rağmen her iki takım oyuncularının sergiledikleri Fair-Play davranışları, maçı 3-1’den 5-4’e getiren Huzur Evinin müthiş başarısı,  Ticaret Odası- Nitromak maçında atılan güzeller goller, güne damga vurdu. Bu bağlamda; futbol severlere seyir zevki yüksek maçlar seyrettiren 4 takımımızı da kutluyoruz..HUZUREVİ 5-4 NAKLİYECİLER
İlk karşılaşma, B-grubunda 3.maçına çıkan Huzur Evi ile, 2.maçına çıkan Nakliyeciler arasında gerçekleşti.




Turnuvanın açılış maçında Devlet Hastanesine 3-1 mağlup olan, ardından Meslek Gücünü Ayhan Çakır ve Tayfun Açıkgöz’ün üçer golleriyle 6-1 mağlup etme başarısı gösteren Huzur Evi, Nakliyeciler karşısında ilk yarıyı 3-1 mağlup kapattı. İkinci yarıya Bahadır Özgen faktörüyle hızlı başlayan sarı-siyahlılar,  müthiş bir geri dönüşe imza atarak  karşılaşmadan 5-4 galip ayrıldı.Huzur Evi takımı maç sonu Nakliyeciler gibi kaliteli bir takımı yenmenin sevincini haklı olarak objektiflere poz vererek kutladılar..Maça iyi başlayan Nakliyeciler, ilk yarıyı: Bora Bilgener, Alper Özgün ve Bülent Sözüer’in golleriyle 3-1 önde tamamlamasına rağmen, ikinci yarıda yıkıldı! Mavi-beyazlılar, 3-1’den 4-3 geriye düşmesine rağmen, Alper Özgün’le beraberliği yakaladı. Tam maçın bu skorla bitmesi beklenirken, İsmail Güleş’in kendi kalesine attığı gol, onlar için adeta yıkımdan da öte bir durum oldu!

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:Salih Kozan
HUZUREVİ:Faruk-Semih-M.Ali-Ersan-Ayhan-Ömür-Celil-Bahadır-Tayfun
YEDEKLER:M.Öztürk, Hüseyin, İlker, Serkan, Rıdvan, Süleyman, Emrah, Abdullah, Ramazan
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

NAKLİYECİLER:Hilmi-Hasan-İsmail-Kemal-Engin-İsrafil-Bülent-Alper-Bora
YEDEKLER:
Erdinç, Fatih, Alperen, Tuncay, İ.Güleş, Tamer
ANTRENÖR:
Reha Fidan
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Bahadır Özgen (2), Celil Asar, Ömür Gündüz, İsmail Güleş kk (Huzurevi), Alper Özgün (2), Bora Bilgener, Bülent Sözüer (Nakliyeciler),




TİCARET ODASI (1) 8-3 NİTROMAK
Günün ikinci turnuvanın 20. maçı, C-grubunda ikinci maçlarına çıkan Ticaret Odası (1) ile Nitromak takımları arasında oynandı. Ticaret Odası (1) maçın başında penaltıdan yediği golle 1-0 geriye düşmesine rağmen, karşılaşmadan 8-3 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılara Nitromak karşısında farklı galibiyet getiren golleri: Ersan Toktaş (2), Emrah Cantürk (2), Hüseyin Topan (2), Emrah Köroğlu ve Ataberk Ateş attı. Kaleci Kadir Durhan, Nitromak takımının Adem Topal’la kullandığı penaltıda gole izin vermedi.




Maça adeta Adem Topal’ın penaltıdan attığı golle 1-0 başlayan Yeşil-Siyahlı Nitromak, güçlü rakibine farklı mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu maç öncesinde 3 golü bulunan Adem Topal, bugün attığı 2 golle gol sayısını beşe çıkardı. Adem Topal birde penaltı atışından faydalanamadı.Nitromak’ın diğer golünü Şaban Tetik kaydetti.

STAD:Nazım Yavuz
HAKEM:Hakkı Er
T.ODASI (1):Kadir-Onur-Taci-Osman-Ersan-Çağlar-Gökhan-Hüseyin-E.Cantürk
YEDEKLER:Sonay, Ataberk, Burak, Candaş, Demir, E.Köroğlu
ANTRENÖR:Laz İbo

NİTROMAK:Salih-Azim-Yasin-Taner-Hüsnü-Serdar-S.Akkuş-Adem-Şaban
YEDEKLER:İsmail, Mehmet, Aytun, Fatih, Mehmet
ANTRENÖR:Mehmet Uçar
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Ersan Toktaş (2), Emrah Cantürk (2), Hüseyin Topan (2), Emrah Köroğlu, Ataberk Ateş (T.Odası 1), Adem Topal (2), Şaban Tetik (Nitromak)

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI ŞÖYLE:

15.03.2019 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Öğretmenler Birliği Nazım Yavuz
15.03.2019 Cuma 17:30 Yuta Çalışkan Loj. Hak-İş Nazım Yavuz

Karşılaşmaya ait fotoları görmek için şuraya tıklayınız!
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN