Kızlar Okusun..

Kızlar Okusun..

Soma’nın bir çok kulüpten çok fazlası olan Zaferspor, sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekleyerek “Kızlar Okusun” etiketi altında muazzam bir yaz konseri verdi..

Anlam olarak üniversite de öğrenim gören kızlarımıza yardım amaçlı etkinlik büyük ilgi gördü..
doğan gülşenZaferspor bayan futbol takımıyla farkındalığını zaten bildiğimiz kulüp, böyle anlamı özel bir gecede bizler de katkıda bulunmak ve eğlenmenin yerel anlamda ne şekilde güzellikler gösterecek meraklı gözlerle izleyip keyif aldığımız bir gece oldu.

Rezonans Grubunu da böylece tanımış, izlemiş olduk. Aynı şekilde Zaferspor orkestrasının da varlığından haberdar olarak keyifli geceyi onlarla sonlandırmış olduk…

Kızlarımız da bireysellik ve topluma mâl olmak için öğretimin ne kadar önemli olduğu günümüzde bunun bilincinde olmak, onları toplum nezdinde birer faydalı kişiler olarak görmek bunun için bir şey yapmak her halde çok keyif veren bir duygudur. Zafersporun bu sosyal etkinliklerine saygı duymamak elde değil büyük özverili çalışmaları var, keyifle takip ediyoruz..

Kızlar başarılı olursa ülke olarak ta; kalkınma, özgürlükler, medeniyet anlamında ileri seviyeleri yakalamak adına birbirimizi eşitlik bireysellikte farkımız olmadığını görme bakımından eğitime destek verilmeli, etkinliklerlede bunları kamu oyunla paylaşmalı,bu bakımdan farkın dalık yaratıyor Zaferspor …

Bu etkinlikleri Zaferspor ve Hakan Arslancan önderliğinde gördükçe bir spor kulübünden çok fazlası olduğunu gösteriyorlar ve bunun meyvelerini de toplamakta keyifli oluyordur. Zaferspor gibi kulüplerin artması dileğimiz olsun böyle etkinliklerin belediyelerin ilgisini çekmesini yada onlarında katkılarını gördüğümüzde anlam kazanacaktır..Sevgilerle..Doğan Gülşen (tum yazılarına göz at)


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN