Kaymakamlık Futbol Turnuvası Fifa Kokartı Getirdi.

Kaymakamlık Futbol Turnuvası Fifa Kokartı Getirdi.

Manisa’nın gururu İbrahim Çağlar Uyarcan’a FİFA Kokartı takdim edildi.

Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen 2019-2020 Kış Semineri’nde FIFA Kokart Takma Töreni yapıldı. 2020 yılında FIFA kokartı taşıyacak hakemlere kokartları, Antalya’nın Belek ilçesindeki Calista Luxury Resort Otel’de yapılan törende takdim edildi.

FIFA Yardımcı hakemleri Bahattin Duran, Tarık Ongun, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz, Ceyhun Sesigüzel, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar, Serkan Olguncan, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüğlu’na kokartlarını TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Başkan Vekilleri Mehmet Baykan ve Yılmaz Büyükaydın verdi.

İBRAHİM ÇAĞLAR UYARCAN

Soma Kaymakamlık Futbol turnuvamızda da bir çok maçlara çıkan ve başarılı yönetim gösteren İbrahim Çağlar Uyarcan hocamızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN