Karaelmasspor Barış Yıldırım’ı Kadrosuna Kattı

Karaelmasspor Barış Yıldırım’ı Kadrosuna Kattı

Manisa 2. Amatör Küme D-Grubu takımlarından Soma 301 Karaelmasspor, defansı sağlama aldı.

Bu sezon ilk kez yer aldığı Manisa 2.Amatör Küme İsmail Bedel Sezonunda hedefini bir üst lig olarak belirleyen 301 Karaelmasspor, defansını yılların tecrübeli defans oyuncusu Barış Yıldırım ile güçlendirdi.

Başarılı defans oyuncusu Barış Yıldırım, daha önce Acar İdmanyurdu ve Gördes Güneşlispor ile Süper Amatör Küme’de başarılı maçlar oynayarak şampiyonluklar yaşadı. Barış Yıldırım’ın transferiyle gücüne güç katan 301 Karaelmasspor, hedefini 1. Amatör Küme olarak belirledi.

Sarı-Siyahlılar, ilk maçlarında Akhisargücüspor’u Enes Bayramlar (4), Eren Gölcük (3) ve M.Yavuz Fen’in golleriyle 8-1 mağlup etmişti.(detaylara buradan bakabilirsiniz)



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN