Karaelmasspor 3-1 Zeytinliova Birlikspor

Karaelmasspor 3-1 Zeytinliova Birlikspor

Manisa 2.Amatör Küme İsmail Bedel Sezonu D-Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren 301 Soma Karaelmasspor, ligin 3. haftasında evinde Zeytinliova Birlikspor ile karşılaştı.

Soma Linyit Stadı’nda oynanan mücadeleyi Abdullah Türkan, Hakkı Savran ve M.Utku Karaot hakem triosu yönettiler.

Soma temsilcisi 301 Karaelmasspor, Teknik Sorumlular Ramazan Çapar ve Doğan Gülşen yönetiminde mücadeleye; Emircan, M.Yavuz-Hüseyincan-Kadir-Barış-Erdi-Bekir-Ahmet-Emrah-Enes ve Eren on biri ile başladı.

Sarı-Siyahlılar, 90 dakika üstün oynadığı karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup ederken, son haftaların formda oyuncusu Enes Bayramlar attığı iki golle gol sayısını yediye çıkardı.

Karşılaşmanın başlamasıyla oyunu rakip yarı alana yığan Karaelmasspor ilk yarıyı Enes (2) ve Bekir’in golleriyle 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya skorun vermiş olduğu rehavetle çıkan sarı-siyahlılar, 70.dakikada penaltıdan yedikleri golle karşılaşmayı 3-1 önde tamamladılar..



Analı, Keyifli

Bu maç öncesinde hedeflerinin iyi futbol oynamak olduğunu söyleyen ve 3 puanı 3 golle alan başkan Levent Analı, galibiyetin ardından şunları söyledi: ”Hocalarım Ramazan Çapar ve Doğan Gülşen’in direktifleri doğrultusunda kurduğumuz takım inşallah ligi iyi yerde bitirir. İstediklerimiz ve arzu ettiklerimiz kusursuz işliyor. Genç oyuncularla ligi götürüp, önümüzdeki yıllarda daha çok büyümeyi düşünüyoruz.”dedi.

ZEYTİNLİOVA BİRLİKSPORLevent Analı’nın sarı civcivleri gelecek hafta deplasmanda Sazobaspor’a konuk olurken, Zeytinliova Birlikspor ise Akhisar Kovalık Sahasında Medar Gençlerbirliğini misafir edecek..


Ahmet Akbulut

YORUM YAZIN