Kaptanlar Şampiyonluktan Emin

Kaptanlar Şampiyonluktan Emin

Soma Zaferspor’un başarılı kaptanları Selis Demirci ve Meltem Uygeç taraftarlara şampiyonluk sözü verdi.

Özlenen ve çok istenilen hedefe ulaşacaklarının altını çizen kaptanlar, iyi bir ekip olduklarını ve Zaferspor’u şampiyonluğa taşıyacaklarını söylediler..

TFF Bayanlar 3.Lig 3.Grupta ilk devreyi 9 maçta 8 galibiyet ve 1 mağlubiyetle lider Horozkentspor’un üç puan gerisinde 2.sırada tamamlayan Zaferspor, ikinci devre çalışmalarına 27 Ocak Pazartesi günü kendi tesislerinde start verecek..

Bu sezon hedefine 3.Lig 3.Grupta şampiyon olup, play-off maçları sonunda 2.Lig’e çıkmayı koyan Soma Zaferspor Bayan Futbol takımının iki başarılı oyuncusu ve kaptanları Selis Demirci ve Meltem Uygeç takımın kaptanlığını üstlenirken, takımdaki uyum ve ahenkte bu isimlerin etkili olduğu öğrenildi.

Selis Demirci Meltem Uygeç

Bize İnanın!

Sezon başı iyi bir ekip kurulduğunu, bu temel doğrultuda da hedeflerinin de ikinci lig olduğunun altını çizen kaptanlar Selis ve Meltem, “Gerçekten çoğu takımda olmayan oyuncu grubumuz var.. Birlik, beraberlik, özveri ve dayanışma bizi çok istediğimiz hedefe taşıyacaktır.. Soma halkımızdan isteğimiz bizi destekleyip bize güvensinler. Bizler takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp Soma halkının çok istediği şampiyonluğu sezon sonunda inşallah buraya getireceğiz”dediler.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN