Kaptan Selis Demirci, Takımını Sırtlıyor.

Kaptan Selis Demirci, Takımını Sırtlıyor.

Soma Zaferspor Bayan Futbol takım kaptanı Selis Demirci, attığı goller ile takımını sırtlamaya devam ediyor.

3.lig 3.Grupta aldığı peş peşe galibiyetlerle, lider Horozkentspor’un 3 puan gerisinde ikinci sıraya yerleşen Soma temsilcisi Zaferspor Bayan Futbol takımı, geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Manisa Esnaf Gençlikspor’u 19-0 mağlup etme başarısı göstermişti.

Ligde geride kalan 8.hafta sonunda bütün maçlarda forma giyen takım kaptanı Selis Demirci oynadığı başarılı futbolunu attığı goller ile süslemeye devam ediyor.

Geçen hafta deplasmanda oynanan karşılaşmada Manisa Esnaf Gençlikspor maçında alınan 19-0’lık galibiyetle başrol oynayan Selis Demirci 6 gol birden attı.

Başarılı kaptan geride kalan 8 haftanın üçüncü hafta deplasmanda oynanan Afyon İdmanyurdu, beşinci hafta Atatürk Stadında oynanan Horozkentspor ve 7.hafta Alanya Demirspor maçlarını es geçmiş diğer 5 hafta da;
Karşıyaka’ya (1), Nazilli Bld.Spor’a (1), Antalya Demirspor’a (2), Konyaaltı Gençlikspor’a (3) ve son olarak Manisa Esnaf Gençlikspor’a 6 toplamda ise 13 gol atan yetenekli oyuncu izleyenlere adeta parmak ısırtıyor.

Önce Play-Off, Sonra 2.Lig

Soma Zaferspor’u takım arkadaşlarıyla beraber bu sezon hedefine ulaştıracağını ifade eden başarılı kaptan Selis Demirci “Sezon başı koyduğumuz hedefimize şaşmadan devam ediyoruz. Ligde tek mağlubiyetimizi lider Horozkentspor önünde evimizde aldık. O maçta eksiklerimizin yanında bazı hatalarda yaptık. Bundan sonra kalan 10 maçımızı da kazanıp Zaferspor’u önce Play-Off’lara sonra da 2.lige taşımak istiyoruz.’’diye konuştu.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN