Kale 301 Taraftar Grubu

Kale 301 Taraftar Grubu

Somaspor’un yeni kurulan taraftar grubu, ”KALE 301” bugün (c.tesi) oynanacak Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında ilk kez tribündeki yerine alacak.

SOMADASPOR

TFF 3. Lig 3.Grup ekiplerinden Somaspor, yeni taraftar grubuna bugün oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçıyla kavuşuyor. Taraftar konusunda birçok takımın üstünde yer alan Siyah-Beyazlıların tribününe yeni bir taze güç daha katıldı.

Yeni kurulan ”KALE 301 TARAFTAR GRUBU”  Sosyal Medya adresinden yaptıkları basın açıklamasıyla Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında tribünde yerlerini alacaklarını söylediler.



Yeni Bir Soluk..
Taraftar grubunun hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Grup Üyesi Çağdaş Aslan, “Yeni bir heyecan ve tribün kültürünün rengini bambaşka bir noktaya getirmek amacıyla bundan sonra tüm desteğimizi kale arkasında bulunan tribünde olacaktır. Desteğimizin ismi ”KALE 301” ismi ile faaliyet gösterecektir. ”Hep destek tam destek” mantığı ile SOMA SPOR için elimizden gelen tüm gücümüz ile Soma Spor’un bulunduğu her platform’da ”KALE 301 Grubu” olarak bundan sonra destek vereceğiz.”ifadeleri yer aldı.

Somamıza Yakışır, Şiddet ve Küfürden Uzak Olacağız
Oluşum hakkında açıklamalarına şöyle devam eden Çağdaş Aslan; ”Gönülden bağlı olduğumuz Somasporumuz için her zaman bir oluruz, diri oluruz. Desteklerimizle takımızın arkasında 12.adam olarak her zaman yer alacağız. Her zaman olduğu gibi; tribün kültürü çerçevesinde kimseyi rencide etmeden, incitmeden protestomuzu da her zaman ederiz. Ama son zamanlarda tüm liglerimizde görünen ve tasvip etmediğimiz şiddet ve küfürden her zaman uzak duracağız.”dedi. Çağdaş Aslan son olarak ta; ”Bizler, geçtiğimiz günlerde vefat eden, Somaspor için zamanını, maddiyatını ve sağlığını hiçe sayarak armanın peşinden yıllarca koşan Amigo ağbimiz Ahmet Yörük’ü bir kez daha rahmetle anıyor, kurduğumuz Kale 301 taraftar grubunun Somamıza hayırlı olmasını diliyoruz”dedi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur..
KALE 301 TARAFTAR GRUBU



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN