İmbat, Eveleyip Gevelemeden..

İmbat, Eveleyip Gevelemeden..

Geçen yılın şampiyon takımı İmbat Madencilik, oynadıkları pozitif futbollarıyla ”bu turnuvanın da favorisiyim” der gibi oynuyor..

Grubun iyi takımlarından olan ELİ (3) karşısında İmbat, Eveleyip Gevelemeden net bir galibiyet aldılar.
Fişek gibi dinamik ve yetenekli gençleri, tecrübeli oyuncularla çok iyi harmanlayarak üst düzey bir takım olmuşlar.

2.hafta sonunda diğer takımlara karşı oyun anlamında bariz bir üstünlük kurdukları herkes tarafından kabul görmüş gibi.

İmbat Madencilik takımının orta sahası tam bir dinamo, rakiplere karşı çok kolay üstünlük kuruyorlar ,eveleyip gevelemeden dikine ve hızlı paslarla pozisyon bulmakta hiç güçlük çekmiyorlar. Böyle oynayınca da rakip kim olursa olsun kolayca sonuca gidebiliyorlar.



Bu maçta da görüldü ki İmbat Madenciliğe karşı mücadele etmek gerçekten zor. ELİ (3) gibi kalburüstü bir takım bile daha maçın ilk yarısında havlu atmak zorunda kaldı. Kaliteli ayaklarının fizik kondisyon olarak yeterli düzeyde olmamasına savunmada adam paylaşımı hataları da eklenince ELİ (3) takımının gardı çabuk düştü ve oyuna bir türlü ortak olamadı.

İkinci yarı daha dengeli bir oyun oldu iki takımda elinden geldiğince mücadele etti . Oyunun son bölümlerinde ELİ (3)‘ün baskısı 1 gol getirmesine karşın 4 gollük avantajı iyi kullanan İmbat Madencilik takımı hak ettiği 3 puanı 4 golle alan taraf oldu. İki takımı da centilmence mücadelesi ve göze hoş gelen oyunları için tebrik ediyorum.

Bağlatılı Haber;

İmbat Madencilikten ”Mutlu”su Yok

 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN