İlk Çeyrek Finalistler Belli Oldu..

İlk Çeyrek Finalistler Belli Oldu..

25.Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvasında 16 takımın mücadele edeceği eleme karşılaşmaları bugün (salı) Teiaş Eğitim Tesislerinde ELİ (1)-Soma Çarşı ve Soma Kömürleri-Ziraat Odası takımları arasında oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Toplam 18 golün atıldığı karşılaşmalarda ELİ (1) ve Soma Kömürleri rakiplerini eleyerek adlarını çeyrek finale yazdırdı.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

ELİ (1) 7-3 SOMA ÇARŞI
Günün ilk çeyrek finalist takımını belirleyecek karşılaşma 16:30’da A-grubu birincisi ELİ (1) ile, B-grubu dördüncüsü Soma Çarşı arasında oynandı.
ELİ (1), 3-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 7-3 galip ayrıldı ve adını çeyrek finale yazdıran ilk takım oldu..

ELİ (1) ÇARŞI KABUSUNDAN 2.YARIDA UYANDI!

Soma Çarşı karşısında ilk 10 dakikada yediği şok gollerle 3-0 geriye düşen ELİ (1), Nedim Öz’ün attığı iki golle ilk yarıyı 3-2 geride tamamladı.
İkinci yarıya yapılan Tolga Yaman, Ali Tatlı ve Bülent Ay hamleleri ELİ (1)’e oyun anlamında hareketlilik getirdi.

Mehmet Bayri ve Nedim Öz gibi bir golcülere sahip olan ELİ (1), Bayri’nin (3), Tolga Yaman ve Nedim Öz’ün golleriyle kabus gibi geçen ilk 10 dakikanın ardından karşılaşmadan 7-3 galip ayrıldı. ELİ (1), Soma Çarşı galibiyetiyle beraber turnuvada oynadığı altıncı maçından da galibiyetle ayrıldı.

SOMA ÇARŞI MAÇA İYİ BAŞLADI AMA!.

Ferdi Gül ile 3.dakikada 1-0 öne geçen Soma Çarşı, 5.dakikada Gökhan Saran’la durumu 2-0 yaptı.
Soma Çarşı, 9.dakikada kaleci Arkın Timurtaş’ın Gökhan Saran’a ceza sahası içinde yaptığı dokuz kusurlu hareket sonrasında penaltı kazandı. Kazanılan penaltıyı kullanan Bora Bilgener, meşin yuvarlağı ve Arkın Timurtaş’ı ayrı ayrı köşelere göndererek durumu 3-0 yaptı.

İşte ne olduysa bu dakikadan sonra oldu!.

Oyuncu anlamında kısıtlı kadroya sahip olan Çarşı, Nedim Öz (3),Mehmet Bayri (3) ve Tolga Yaman’ın gollerine engel olamayınca 3-0 öne geçtiği karşılaşmadan 7-3 mağlup ayrıldı. Her şeye rağmen oyuncu anlamında sıkıntılı olan, sahada büyük özveriyle oynayan futbolcu kardeşlerimi ve teknik sorumlu Cengiz Güzelkaş hocamı tebrik ediyorum..

STAD:Teiaş
HAKEM:Ali Tuncer
ELİ (1):Arkın-Halil-Erhan-Yusuf-Tarkan-Osman-Celal-Nedim-Mehmet
YEDEKLER:Ali,Tolga,Serkan,Mahmut,Bülent,Çetin,Onur

SOMA ÇARŞI:Veli-Şirvan-Özcan-Oktay-Barış-Osman-Gökhan-Bora-Ferdi
YEDEKLER: Ramazan,Ertuğrul,Onur,Birol
GOLLER:Nedim Öz (3),Mehmet Bayri (3),Tolga Yaman (ELİ 1), Ferdi Gül, Gökhan Saran, Bora Bilgener pen. (Soma Çarşı)

SOMA KÖMÜRLERİ 7-1 ZİRAAT ODASI

İkinci çeyrek finalisti belirleyecek karşılaşma C-grubu 2.si Soma Kömürleri ile D-grubu 3.sü Ziraat Odası arasında oynandı. Sahada daha yerleşik, rakibine göre bireysel anlamda daha yetenekli oyunculara sahip olan Soma Kömürleri, rakibini farklı mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran ikinci takım oldu.

SOMA KÖMÜRLERİ’NE AKSOY ‘’UĞUR’’LU GELDİ

Her maç üstüne katarak hedefine emin adımlarla ilerleyen Soma Kömürleri, Bahadır Özgen, Hüseyin Topal ve geçen senenin gol kralı Uğur Aksoy’un beş gol atıp yıldızlaştığı karşılaşmada, Ziraat Odasını 7-1 mağlup etti.

Uğur Aksoy ve Hüseyin Topal’ın attığı goller görülmeye değerdi.

ZİRAAT ODASINDAN BURAYA KADAR!

Turnuvaya ilk defa bu sezon katılmasına rağmen bir üst tura çıkma başarısı gösteren yeşil-beyazlılar, güçlü rakiplerine karşı ellerinden geleni ortaya koymalarına rağmen, farklı mağlup olmaktan kurtulamadılar.. Oynadıkları karşılaşmalarda oyunu çirkinleştirmeden mücadele eden ve katıldıkları kurumu en iyi şekilde temsil etmeye çalışan sporcu ve yönetici grubunu kutluyorum.. Bu arada Soma Kömürleri karşısında şeref golü Gökhan Uysal’ın ayağından geldi.

SAHA:Teiaş
HAKEM: Ali Tuncer
SOMA KÖMÜRLERİ:Bilal-Olcay-Doğan-Faruk-Ömür-Şevket-Faik-Uğur-B.Özgen
YEDEKLER: Celal,B.Korkmaz,Mustafa,Hüseyin,Fatih,Emrah,Ali,Mehmet

ZİRAAT ODASI:Erdem-Yıldırım-Cavit-Sinan-Gökhan-İbrahim-Selçuk-Caner-Moşe
YEDEKLER: Emin,Taner,Mustafa,Turgay,Serhat,Ahmet,İsmail,Hakan
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Uğur Aksoy (5),Bahadır Özgen, Hüseyin Topuz (Soma Kömürleri), Gökhan Uysal (Ziraat Odası)

ELEME MAÇLARI 7. HAFTA 2.GÜN MAÇ PROGRAMI

25.04.2018 Çarşamba 16:30 Soma Termik-Maden-İş Teiaş
25.04.2018 Çarşamba 18:00 Genç Girişimciler-Nitromak Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN