İlginç Maçın Galibi Öğr. Birliği Oldu

İlginç Maçın Galibi Öğr. Birliği Oldu

Turnuvaya mağlubiyetle başlayan iki takım Ticaret Odası ve Öğretmenler Birliği maçında gülen taraf Öğretmenler Birliği oldu.

Karşılaşma iki takım adına da kaybedilecek puanın bir üst turu veya sıralamayı sıkıntılı duruma sokması adına önem taşıyordu.
soma futbol turnuvasıMaça istekli ve arzulu başlayan Öğretmenler Birliği 2-0 öne geçtiği maçta, Ticaret Odası 8 kişiyle 2-2’yi yakalasa da son dakikada attığı penaltı golüyle rakibini 3-2 mağlup etti.

Maçın ilk tehlikeli atağı Ticaret Odası takımından geldi. Dakikalar 12’yi gösterdiğinde sağ kanattan Şakir’in nefis ortasında Rafet’in kafa vuruşu direkten döndü.

18’de Öğretmenler Birliği adına Gökhan Elmalı’nın sert şutunda kaleci Bilal, 22.dakikada ise Ticaret Odası adına Rafet’in şutunda kaleci Semih gole izin vermedi.

30.dakikada bu sefer Gökhan’ın topu Ticaret Odası direğinden oyun alanına geri döndü ve devre golsüz sonuçlandı.


Gökhan Arıkan Nefis Vurdu.

Öğretmenler Birliği 48.dakikada Gökhan Arıkan’ın ceza sahası dışından çektiği sert şutla 1-0 öne geçti.

soma futbol turnuvasıOnur Kızardı!

Ticaret Odası Gökhan’ın ayağından yediği golün şokunu atmaya çalışırken, ikinci şoku yedi! Rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası daha önce sarı kartı olan Onur, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.


soma futbol turnuvasıTicaret Odası Adına İşler Kötü Gitmeye Başladı

Yenilen ilk golün ardından Onur’un kırmızı kart görmesiyle iyice demorilize olan Ticaret Odası, Osman Şengül’ün ayağından yediği golle işini mucizelere bıraktı.

KAYMAKAMLIK FUTBOL TURNUVASIFatih Kaya Faktörü..

Yenilen iki gol, bir eksik oyuncu tam umutlar tükenmişken oyuna tecrübeli isim Fatih Kaya girdi.

Usta ayak, 52.dakikada Burak Çiçek, 60.dakikada ise Semih Sakaldaş’ın attığı golün hazırlayıcı oldu ve Ticaret Odası bir kişi eksik oynadığı maçta 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği yakaladı.

Maçın bu skorla bitmesi beklenirken, Ticaret Odası ceza sahası içerisinde ele çarpan topta maçın hakemi Kerim Uzun tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Emrah Kalkan maçın skorunu tayin etti:3-2

SOMA FUTBOL TURNUVABu maça 4 sefer öne geçmelerine rağmen sahadan 5-4 mağlup ayrıldıkları Kaymakamlık maçının kötü izlenimlerini silme adına daha konsantre çıktılar.. 70 dakika boyunca 2-0’dan sonra sıkıntılı anlar yaşasalar da maçı kazanmasını bildiler.. Bu galibiyetle rakiplerinden hem 3 puan hemde olası ikili averajda üstünlük sağlamış oldular..

Öğretmenler Birliği  3.maçını 13.03.2020 Cuma günü saat 17:30’da Nakliyeciler Kooperatifi ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak..

Ticaret Odası gruptaki 3.maçını 17.03.2020 Salı günü sat 17:30’da Kolin ile Linyit Stadı’nda yapacak..



LAZ İBO TURNUVAMahallenin Delisinin noktasına ve virgülüne dokunmadan yaptığı yorum..

TAKIM OLAMAMADILAR : ikinci maçda ilk maçlarını kaybeden iki takımın mücadelesi vardı.. ticaret odası ve öğretmenler birliği maçı ilk yarısı rafetin direkden dönen kafa şutu hariç kaydadeğer bişi olmadı mücadele gücü yüksek ortaalanda sert müdahalelerin oldduğu iki takımında birbirini tartarak oynadığı bi ilk yarıydı..
ikinci yarıya yücelle başlayan ticaret odası takımı semihi mevkisi olan stopere çekip rafete ileri uçda görev verdi aslında bişiler oldu gibiydi ki gökhanın uzak mesafeden yasinin sakatlığı yüzünden kaleyi devrettiği bilal abiyi avladı.. sonra rafet ata değişikliğiyle set oyununa dönmek isteyen ticaret takımı 2. gölüde kalesinde gördü. üzerine bide başarılı savunma oyuncusu boncuk da ikinci sarıdan kırmızıyı görünce.. tüm riskleri alan ticaret takımı son 25 dakikada fatih kaya yı da oyuna dahil etti.. ticaret odası takımı önce oyuna sonradan dahil olan çiçi nin golüyle farkı bire düşürdü sonra fatih kayanın harika slolomlarondan sonra kesdiği ortayı filelere yollayan semih( lukaku) in golüyle beraberliği yakaladı. son 5 dakikasında baskıyı iyice arttıran ticaret odası takımı iyi kapanan öğretmenler birliği karşısında pozisyona giremedi.. maç böyle bitecek mi acaba derken sayısız hatalar zincirlerinin ardından topu önünde bulan gökhan sert vurdu çiçi nin eline çarpan topta.. çok iyi maç yöneten hakem tereddütsüz penaltı dedi.. penaltıyı gole çeviren gökhan takımın 3 kendinin 2. golünü attı ve 3 puanı alan taraf oldu… iki takıma da bu zevkli naç için teşekkür ediyor başarılar diliyorum…
NOT : ikide sıfır çekmesine rağmen gerçek 9 u bulup.. uyum sorununu da aşarsa ticaret odası takımı daha çok can yakar..
öğretmeler birliği takımı içinde eleştri yapacak olursak maç sonlarını iyi oynuyamıyorlar.. bunun sebebi kesinlikle kondisyon değil.. emrah hoca gökhan gökhan elmalı osman bunlar sert ve bi o kadar kondisyonu yüksek oyuncular.. yine değişiklikler diyecem ali hoca kızıyo demiyorum…


Öğretmenler Birliği 3-2 Ticaret Odası

SAHA:Teiaş
HAKEM:Kerim Uzun
ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ:Semih-Serhat-Osman-Vehbi-Erdoğan-Recep-G.Elmalı-G.Arıkan-Emrah
YEDEKLER:Çağrı, Cihat, Cihan, Mehmet
ANTRENÖR:Ali Özbek

TİCARET ODASI:Bilal-Fırat-Onur-Hakan-Burak-Şakir-Çağlar-Rafet-Semih
YEDEKLER:Yasin,Selman, Burak, Ayhan, Fatih, Ataberk, Osman, Gökhan, İsmail, Yusuf
ANTRENÖR:Fatih Kaya
KIRMIZI KART:Onur Çetin (T.Odası)
GOLLER:Gökhan Arıkan, Osman Şengül, Emrah Kalkan (Öğr.Birliği), Burak Çiçek, Semih Sakaldaş (T.Odası)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

2.Hafta Maçlarının Programı Şöyle;

10.03.2020 Salı 16:00 Yeni Anadolu Maden Yuta Çalışkan Linyit Stadı
10.03.2020 Salı 17:30 İmbat Madencilik ( 2 ) Soma Belediyesi Linyit Stadı

11.03.2020 Çarşamba 16:00 Eli ( 2 ) Nitromak Teiaş
11.03.2020 Çarşamba 17:30 Kolin Kaymakamlık Teiaş

12.03.2020 Perşembe 16:00 Demirexport Huzurevi Linyit Stadı
12.03.2020 Perşembe 17:30 Eli ( 1 ) Ptt Pal Linyit Stadı

13.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Eli ( 3 ) Teiaş
13.03.2020 Cuma 17:30 Nakliyeciler Koop. Öğretmenler Birliği Teiaş

14.03.2020 Cumartesi 16:00 Maden-İş Nitromak Teiaş
14.03.2020 Cumartesi 17:30 Devlet Hastanesi Soma Belediyesi Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN