İki Kırmızı Kart, Zevkli Mücadele ve 19 Gol..

İki Kırmızı Kart, Zevkli Mücadele ve 19 Gol..

Futbol Turnuvasında 3.hafta 29 ve 30.maçlar Soma Belediyesi-ELİ (2) ve Devlet Hastanesi-Soma Çarşı takımları arasında TFF Tesislerinde oynandı.

On dokuz golün atıldığı, B ve C-grubunu ilgilendiren karşılaşmalarda; Soma Belediyesi ELİ (2)’yi mağlup ederken, Soma Çarşı ve Devlet Hastanesi berabere kaldı.

Soma Belediyesi rakibini rahat bir oyundan sonra farklı mağlup ederken, Soma Çarşı ve Devlet Hastanesi adeta nefesleri  kesti!

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!….

SOMA BELEDİYESİ 10-1 ELİ (2)
İlk karşılaşma C-grubunda Soma Belediyesi ve ELİ (2) takımları arasında oynandı. İkinci maçına çıkan Soma Belediyesi, ELİ (2)’yi 10-1 mağlup etti.
SOMA BELEDİYESİ ‘’AĞIR’’ BASTI!
İlk maçında grubun ve turnuvanın favori takımı Demir Export ile 1-1 berabere kalan Soma Belediyesi, gruptaki ikinci maçını ELİ (2) ile oynadı. Kazım Açıkgöz’ün talebeleri, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada farklı galibiyeti getiren golleri; İsmail Şarlayan (3),Özgür Şen (3),Yücel Durali (2),Erol Tor ve Abdurrahman Doğan kaydetti. Belediye ikinci maçı sonunda 1 beraberlik ve 1 galibiyetle puanını dörde çıkardı.
ELİ (2) PUANA HASRET KALDI!
Grupta ilk iki maçında istediği sonuçları alamayan ELİ (2), üçüncü maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında etkili olmayan ELİ (2), sahadan 10-1 mağlup ayrıldı. Necmi Çifçi takımının şeref sayısını kaydeden oyuncu oldu.
SAHA:Tff
HAKEM:Olcay Parlak
SOMA BLD:Engin-Yücel-Abdurrahman-E.Gelir-Özgür-İsmail-Haydar-E.Aydın-Erol
YEDEKLER:Yücel,Cesur,Kadir,Veli,Bülent,Remzi,Mustafa

ELİ (2):Emrah-R.Akdağ-Kemal-Sefa-Abdullah-R.Özbek-Necmi-Onur-İsmail
YEDEKLER:Cihan,İlyas,Mustafa,Şuayip,Taylan,Rıfat,Emrah
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:İsmail Şarlayan (3),Özgür Şen (3),Yücel Durali (2),Erol Tor, Abdurrahman Doğan (S.Bld), Necmi Çifçi (ELİ 2)

SOMA ÇARŞI 4-4 DEVLET HASTANESİ
Turnuvanın otuzuncu, günün son maçı, B-grubunda üçer puana sahip iki takım Soma Çarşı ve Devlet Hastanesi arasında gerçekleşti. İki kırmızı kartın çıktığı, sekiz golün atıldığı, zevkli ve çekişmeli karşılaşma 4-4 berabere bitti.
DEVLET HASTANESİ GALİBİYETİ KORUYAMADI!
Defansın bel kemiği Mahmut Şahan’ın kırmızı kartla oyun dışı kalması, Devlet Hastanesinin defans kurgusunda maç boyu sıkıntı yarattı.. Son on dakikaya 3-1 önde giren Devlet Hastanesi, dikkat edilmesi gereken oyuncu Bora Bilgener’e önlem alamayınca önde götürdüğü karşılaşmadan beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.
SOMA ÇARŞI 3-1 GERİDEN GELDİ
Genç ve dinamik yapısıyla Soma Çarşı’yı ayakta tutan Oğulcan Nilderya’nın kırmızı kart görmesi ,takım oyun düzeninde negatif etki yarattı. Her şeye rağmen; geriye düştüler, çok mücadele ettiler ve mükafatını Barış Kurşun ve Bora Bilgener’in attıkları ikişer golle zorda aldılar..
SAHA:Tff
HAKEM: Olcay Parlak
S.ÇARŞI:Veli-Baha-Şirvan-Barış-Oktay-Birol-Osman-Oğulcan-Bora
YEDEKLER:Gökhan,Özcan,Ramazan,Onur,Ferdi

D.HASTANE:Şenol-İbrahim-Harun-Mahmut-Kerim-Birol-Emin-Abdullah-Sait
YEDEKLER: Ümit,İsmail,Anıl,Mehmet,Eyüp
KIRMIZI KARTLAR: Oğulcan Nilderya (S.Çarşı), Mahmut Şahan (D.Hastane)
GOLLER: Sait Yurduseven (2), Birol Alınaçık,Emin Kabak (D.Hastanesi), Barış Kurşun (2), Bora Bilgener (2) (S.Çarşı)

 

28 MART ÇARŞAMBA MAÇ PROGRAMI
28.03.2018 Çarşamba 16:30 Huzurevi-Manisa Büyükşehir Bld Tff
28.03.2018 Çarşamba 18:00 Nakliyeciler-Karaelmas Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

1 YORUM

  1. Avatar
    Halil ibrahim bahadır

    Hastahane çarşi maçi zevkli cekismeli gitgeli olan guzel bi maçdı . Keske ogulcan ve hastahaneden biri kirmizi gormeseydide daha guzel mac izleseydik. Ogulcanin bizim macda oynamayack olmasina hic sevinemedim. Gucleri azaldi . Keske kart gormeseydide daha guzel mac olsaydi . Ama malesef oldu . Ama bu guzel mac icin iki tarafada tesekkurler.

YORUM YAZIN