İhsan Çetin’den Duygu Dolu Anlar..

İhsan Çetin’den Duygu Dolu Anlar..

Somaspor ikinci başkanı İhsan Çetin, ilk yarıda çok zorlandıkları ve 1-0 geriye düştükleri Yıldırım Belediyespor maçında ikinci yarıda sergilenen pozitif futbol ile gelen galibiyetin ardından gözyaşlarını tutamadı.

SOMADASPOR

BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 20.haftasında tüm gözler Soma Atatürk Stadında oynanacak lig lideri Somaspor ile yakın takipçisi Yıldırım Belediyespor arasında oynanacak karşılaşmadaydı.

5.000 taraftarın önünde oynanan karşılaşmada Somaspor, 5.dakikada Mehmet Çağrı Alparslan’ın ayağından yediği gole; 53 ve 58.dakikalarda Toma Tabatadze ve 74.dakikada Yusuf Demir’in golleriyle cevap verdi ve zorlu maçtan 3-1 galip ayrıldı.

Somaspor ikinci başkanı İhsan Çetin, 5.000 taraftarının önünde ilk yarıda 1-0 geriye düşmelerine rağmen özellikle Toma Tabatadze’nin 53 ve 58.dakikalarda attığı gollerden sonra duygularını gizleyemezken, mücadelenin son düdüğüyle birlikte de ağlamaya başladı.  Somaspor’lu futbolcular,  sevinçlerini gözyaşı döken başkanlarına sarılarak paylaştılar..







Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN