Huzurevi, Bombayı Patlattı!

Huzurevi, Bombayı Patlattı!

Nitromak’tan Adem Topal’ın golüyle yenik duruma düşen Huzurevi, Bahadır Özgen (2), Ahmet İnce ve Celil Asar’ın golleriyle rakibini 4-2 mağlup etti.

Manisa İl hakemlerimizden İ.Batuhan Kutucu’nun düdük çaldığı karşılaşmada ilk gol Nitromak adına Adem Topal’dan geldi.
Nitromak’ın oyuna iyi başlamasıyla beraber Adem Topal’la erken bulduğu gol, 25 dakika iyi direnç sağlamasına yaradı. 26.dakikada ise ceza sahası içerisinde Nitromak’lı oyuncunun eline çarpan topta maçın hakemi İ.Batuhan Kutucu tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bahadır Özgen, takımı adına beraberlik golünü kaydetti:1-1 Bu gol aynı zamanda ilk yarında skoru oldu.

soma kaymakamlık futbol turnuvasıİkinci yarıya Mustafa Öztürk ve Tayfun Açıkgöz’le başlayan Huzurevi, 5 dakika içinde Ahmet İnce ve Ayhan Çakır’la gol fırsatlarından faydalanamadı.


MUSTAFA ÖZTÜRK

Mustafa Öztürk, 2 Asistle Maça Damga Vurdu

57.dakikada ise Mustafa Öztürk’ün güzel ortasına ayak koyan Bahadır Özgen, kendinin ve takımının ikinci golüne imza attı:2-1
63.dakikada Celil Asar’la farkı ikiye çıkaran Huzurevi, 68.dakikada Mustafa Öztürk’ün ikinci asistini, Ahmet İnce kafayla ağlara gönderdi:4-1
Ön tarafta Adem Topal’la’la ayakta kalmaya çalışan Nitromak, 70.dakikada Adem Topal’ın golüyle farkı ikiye indirse de öne geçtikleri maçtan 4-2 mağlup ayrıldılar.



soma huzur eviBahadır Özgen’in saha içi sorumluluğu altında mücadele eden Sarı-siyahlılar, ilk yarısını beraberlikle kapadıkları maçın ikinci yarısına Mustafa Öztürk ve Tayfun Açıkgöz’le başlayarak, kazanmaya endeksli oyun oynadılar..Mustafa Öztürk’ün iki güzel asisti sonrası peş peşe buldukları gollerle Nitromak’ın direncini kırarak maçı koparmayı başardılar.. Huzurevi gruptaki ikinci maçını 12.03.2020 Perşembe günü saat 16:00’da Demirexport ile Linyit Stadı’nda oynayacak.



nitromak somaMaça 10.dakikada Adem Topal’ın ayağından buldukları golle 1-0 önde başlasalar da penaltıdan yedikleri gol sonrasında takım olarak konsantrasyon bütünlüklerini kaybettiler. Doğal olarak dirençleri kırıldı ve maç genelinde Huzurevi’ne karşı mahkum oynamak zorunda kaldılar. Ceza sahası içerisine yapılan uzun ortalarda defansın adam ve yer tutma konusunda zaafları onları farklı mağlubiyete taşıdı.  Nitromak gruptaki ikinci maçını 11.03.2020 Çarşamba günü saat 16:00’da Eli ( 2 ) ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.

İ BATUHAN KUTUCU

Huzurevi 4-2 Nitromak

SAHA:Teiaş Eğitim
HAKEM:İ.Batuhan Kutucu
HUZUR EVİ:İrfan-M.Ali-Ersan-Serkan-Kadir-Celil-Bahadır-Ahmet-Ayhan
YEDEKLER:Hüseyin, Mustafa, Abdullah, Tayfun, Olcay, Emrah
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

NİTROMAK:Abdullah-Şaban-Hüsnü-Serdar-Yiğitcan-Azim-Sadettin-Adem-Mehmet
YEDEKLER:İsmail, Yasin, Serkan
ANTRENÖR:Mesut Uçar
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Bahadır Özgen (2), Celil Asar, Ahmet İnce (Huzurevi), Adem Topal 2 (Nitromak)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

1.Hafta Kalan Maçların Programı:

05.03.2020 Perşembe 16:00 Eli ( 3 ) -Devlet Hastanesi Linyit Stadı
05.03.2020 Perşembe 17:30 Kaymakamlık- Öğretmenler Birliği Linyit Stadı

06.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Soma Belediyesi Teiaş
06.03.2020 Cuma 17:30 Yeni Anadolu Maden Ptt Pal Teiaş

07.03.2020 Cumartesi 16:00 Kolin Nakliyeciler Koop. Teiaş
07.03.2020 Cumartesi 17:30 Demirexport Maden-İş Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN