Horozkentspor 1-1 Soma Zaferspor

Horozkentspor 1-1 Soma Zaferspor

Özge Kanbay Kadınlar 3.lig 3.grupta haftanın maçı Denizli Atatürk Stadı’nda lider Horozkentspor ile yakın takipçisi Soma Zaferspor arasında oynandı.

13.hafta sonunda ligi domine eden iki takım arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını temsilcimiz Soma Zaferspor, 30.dakikada Seda Şahin‘in attığı golle 1-0 önde tamamladı.

Horozkent Beraberliği Penaltıdan Buldu

İkinci yarıya önce beraberlik sonrada galibiyet golü bulmak için çıkan ev sahibi ekip Horozkentspor, 68.dakikada Rabia İsgi‘nin penaltıdan attığı golle durumu eşitledi:1-1

Her iki takım adına; kalan dakikalarda skoru lehine çevirecek hamle gelmeyince maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Soma’da oynanan karşılaşmada güçlü rakibi karşısında sahada 40 dakika 10 kişi mücadele eden Zaferspor, rakibine 5-0 mağlup olmuştu.(geniş detaylara şuradan bakabilirsiniz)


Bir maç eksiğine rağmen puanını 34’e yükselten ve liderlik koltuğunda oturan Horozkenspor, 14.hafta Manisa Esnaf Gençlikspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Lideri elinden kaçıran ve bir puanla yetinen Zaferspor ise evinde Antalya Demirspor’u konuk edecek.

Liderden Puan Kapan Tek Takım

Bu sonuçtan sonra “Zaferspor öne geçtiği maçta fırsatı kullanamadı” şeklinde yorum yapmak asla doğru olmaz. En azından rakip 11 maçın hepsini kazanan, rakip filelere 97 gol atıp kalesinde sadece 1 gol gören; Denizli ve Türk futbolunun yükselen değeri Horozkentspor takımına saygısızlık etmiş oluruz. Zaferspor Bayan Futbol takımımız böyle bir takımdan üstelik deplasmandan bir puanla dönmesi takdir etmeliyiz.. Başta teknik sorumlu Hakan Arslancan olmak üzere emekleri ve mücadelelerinden dolayı tüm ekibi kutluyoruz..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN