Güzel Şeyler Olmuyor Değil..

Güzel Şeyler Olmuyor Değil..

Somaspor kamp için gittiği Afyon da yaptığı çalışmalardan ve oynadığı hazırlık maçlarından güzel haberler alıyoruz. Bu güzel haberler Eylül’de başlayacak lig için umutlanmamıza sebep oluyor. Takımımız şimdilik beklentilerin üzerinde gidiyor denilebilir..

DOĞAN GÜLŞEN

Burada, ilçede de önemli işler olmuyor değil. Esnaf , Yönetim ile bir araya gelip kombineleri alarak açık desteğini gösteriyor.. Bütünlük anlamında gurur verici gelişme olarak, birliğin sağlanması bakımından güzel görüntüler olunca bizde bir an önce kombinemizi alarak hem maddi hem manevi hemde tribünde yerimizi alarak desteğe devam edeceğiz..

Yönetim durmuyor girişkenlik olarak kaynak yaratma çabalarını gördüğümüzde ne diyoruz geçen yılın kadrosu gitse de o bozulmuş moraller düzeltme girişimleri olarak bakarsak vizyon yönünden önümüzü görme adına güzel işler olmuyor değil..



Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Cem Doğan‘ın Soma esnafını tanıması bakımından onları bir araya getirmesi diğer yine siyaset dünyasını bir araya getirerek kombine satışı olması ayrıca önemli gelişme.. Somaspor adına yaptığı çalışmalardan birlik beraberlik adına güzel mesajlar veriliyor. Aynı şekilde bu destekler büyürse belediye ile diğer kurumlara sıçrarsa başarı için umutlar artar bu toplantıları görünce ekonomik yönden desteklerin geleceği düşünülüyor değil, olmalı da.. Buradan 3 lig ten dönmemek lazım yoksa zor ayrı bir travma geçirilir..

Artık lig için geri sayım başladı. Biz tribünde yerimizi alacağız, dört gözle bekliyoruz.. Futbolu özledik, Somaspor’u özledik, o muhteşem tribünleri özledik. Soma halkının takımını bağrına bastığı güzelliklerin yaşandığı pazar günlerinin yollarda, birlikte omuz omuza gittiğimiz o günlerin gelmesini bekliyoruz. Takımımızda inşallah iyi hazırlanarak lige iyi bir giriş yapar..Sevgilerle Doğan Gülşen (Tüm yazılarına göz at)


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN