Güle Güle Büyük Kaptan

Güle Güle Büyük Kaptan

Turgutalp Gençlikspor’un tecrübeli kaptanı ve file bekçisi Gökhan Kazancı,kalecilik kariyerini yaptığı jübile ile sonlandırdı.

Turgutalp Gençlikspor’da 2005’den bu yana 165 maça çıkarak yeşil-beyazlı camiada formayı en çok giyen oyuncu konumunda olan Gökhan Kazancı, Turgutalp Gençlikspor kalesini son kez Manisa 1.Amatör Lig maçı olan Bakır Gençlerbirliği maçında korudu. 80 dakika oyunda kalan emektar kaptan, yerini genç kaleci Sinan Çifçi’ye bıraktı.

Gökhan Kazancı

Başkan Plaketle Ödüllendirdi.

Turgutalp Gençlikspor ile bir çok başarılı maçlar çıkaran Gökhan Kazancı, takımının geçen sezon şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Bakır GB maçının 80.dakikasında yerini genç kaleciye bıraktıktan sonra kulüp başkanı Remzi Paşalı tarafından plaketle ödüllendirilen tecrübeli eldiven duygu dolu anlar yaşadı.
Başkan Remzi Paşalı, kaptanı ve kalecisi Gökhan Kazancı’nın futbolu bıraktıktan sonra bu camiadan kopmasının mümkün olmadığını belirterek, ”Yeşil-beyazlı camiaya yönetici ve kaleci antrenörü olarak futbolun içinde olmaya devam edeceğini temenni ediyorum.” dedi.

Bizlerde gerek Soma futboluna gerekse de yeşil-beyazlı camiaya hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki süreçte kendisine başarılar dileriz..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN