Gruplar Belli Oldu.

Gruplar Belli Oldu.

Bu yıl 26.sı düzenlenecek ”Soma Kaymakamlık Bahar Futbol Turnuvası” grup kuraları TEİAŞ Eğitim Merkezi Tesisleri salonunda çekildi.

21 Takımın yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen grup kura çekimine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdüresi Dilek Kuruçay önderlik etti.

A-grubu 6, B-C ve D-grubu ise beşer takımdan oluştu.
A-grubunda takım sayısı fazla olduğu için gol krallığını etkilememesi adına grup maçları sonunda en son sırada yer alan takıma atılan goller verilere yansımayacak.




SERİ BAŞLARI
Geçen sene ilk dört ün içerisinde yer alan Soma Kömürleri ve Soma Termik turnuvadan çekilme kararı almıştı. Bu bağlamda da Devlet Hastanesi ve İmbat’tan sonra 3. ve 4.takım, çeyrek finalde averajı en iyi olan ELİ (1) ve Demir Export seri başı oldu. (çeyrek final maçlarına buradan bakabilirsiniz)

Seri başı takımlarının belli olmasının ardından, gruplar çekilen kura sonucu şöyle oluştu:

A-GRUBU:
1-Demirexport
2-Hak-İş
3-Müftülük
4-Maden-İş
5-Yuta Çalışkan
6-Soma Belediyesi

B-GRUBU:
1-Devlet Hastanesi
2-Huzurevi
3-Eğitim Gücü
4-Meslek Gücü
5-Nakliyeciler



C-GRUBU:
1-ELİ (1)
2-Nitromak
3-Ticaret Odası (1)
4-Ticaret Odası (2)
5-Manisa Büyükşehir Belediyesi

D-GRUBU:
1-İmbat A.Ş
2-Maski
3-ELİ (2)
4-Kaymakamlık
5-Öğretmenler Birliği

Çekilen kuraya göre açılış maçı; 4 Mart Pazartesi günü oynanacak.  Gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar bir üst tura yükselecek..

DİLEK KURUÇAY

Kuruçay, ”önceliğimiz fair-play olmalı”
Kura çekiminden sonra konuşma yapan Turnuva Yürütme Başkanı Dilek Kuruçay, her sene olduğu gibi bu senede turnuvada önceliğin fair-play olmasını dilerken, tüm takımlara başarılar diledi. Kuruçay ayrıca; kura çekimine ve turnuvanın gerçekleştiği tesisleri ev sahipliği yapan TEİAŞ yöneticilerine de teşekkür etti.

Not:Turnuva ile ilgili fikstür ve geniş detayları hazırlandığında sizlerle buradan paylaşacağız..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN