Genç ve Çok Koşan Bir Takıma Karşı Oynayacağız..

Genç ve Çok Koşan Bir Takıma Karşı Oynayacağız..

Somaspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 4.Haftasında, bu hafta sonu Atatürk Stadında karşılaşacağı Yalova Kadıköyspor maçının hazırlıklarının büyük bölümünü tamamladı.

HABER:SOMADASPOR.COM

Linyit Stadında gerçekleşen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.
Antrenmana sakat olan Mirlan, Coşkun, Atalay, Caner, Olgay ve Berkant katılmadı..

Teknik Direktör Mustafa Bahadır, antrenörler Yasin Tuncer ve Şenol Sevindi idaresinde gerçekleşen antrenman takım halinde ısınma koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. Antrenman Yalova Kadıköyspor maçında uygulanacak taktiksel çalışma ve şut antrenmanıyla sona erdi..

Siyah-beyazlılar, yarın sabahki ter antrenmanının ardından TFF Soma Belediye Tesislerinde maç saatini beklemeye başlayacak..




Somaspor’da Bahadır, Yalova Kadıköyspor ve İzmirspor Maçlarına Değindi

Antrenman sonrası geçen hafta oynanan İzmirspor ve bu hafta oynayacakları Yalova Kadıköyspor maçlarına değinen Somaspor Teknik Direktör Mustafa Bahadır şunları söyledi: ‘’Bu hafta sonu evimizde oynayacağımız Yalova Kadıköyspor takımı, genç ve koşan bir ekip. Rakibe önde baskı yapıp bozmaya çalışan bir taktik anlayışa sahip. Ligdeki her maç ciddiye alınacak ölçü de, bu bağlamda da rakibimizle oynayacağımız karşılaşmayı da ciddiye alıp çok önem veriyoruz’’dedi.

Mustafa Bahadır ayrıca geçen hafta oynanan İzmirspor maçına da değindi. Bahadır, ‘’. İzmirspor’la oynadığımız sahanın taktik amaçlı çimlerinin kesilmemesi ve maçın hemen ardından biçme makinelerinin sahaya sokulması ülkemizde futbol adına utanılacak bir durumdur. Burada sadece bizim değil bütün futbolcuların sağlığını tehlikeye atanları kınıyorum. Bu tarz düşünen insanların derhal görevlerinden azledilmelerini düşünüyorum. İzmirspor maçında verdiğimiz sakatları da eklediğimizde bir çok oyuncumuz yok fakat bir hedefimiz var ve bu hedef doğrultusunda sahamızda oynayacağımız maçı alıp emin adımlarla maç maç ilerlemek istiyoruz.”dedi.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN