Genç Girişimciler ve Soma Kömürleri İstediğini Aldı!

Genç Girişimciler ve Soma Kömürleri İstediğini Aldı!

Futbol Turnuvasında A-grubunda Öğretmenler Birliği ve Genç Girişimciler, C-grubunda ise, Soma Kömürleri-ELİ (3) karşılaşmaları oynandı.

Teiaş Eğitim Tesislerinde 50 ve 51.si oynanan karşılaşmalarda Soma Kömürleri ve Genç Girişimciler rakiplerini mağlup etti.

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

SOMA KÖMÜRLERİ 5-0 ELİ (3)
C-grubunda yedi puanla 3.sırada bulunan Soma Kömürleri ile beş puanla 4.sırada yer alan ELİ (3) karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılan taraf Soma Kömürleri oldu.
SOMA KÖMÜRLERİ BAHADIR ÖZGEN FARKIYLA..
Rakibini; Uğur Aksoy ve maçın adamı Bahadır Özgen (4) golleriyle 5-0 mağlup eden Soma Kömürleri 17 Nisan Salı günü Soma Belediyesi ile son maçını oynayıp grup karşılaşmalarını tamamlayacak..Soma Kömürleri futbolcuları, alınan galibiyeti yeni yaşını kutlayan Ertan Erşin’e hediye ettiler..

ELİ (3) EKSİKLERLE BU KADAR!
Beş kırmızı kartlı oyuncusundan yoksun olan ELİ (3), Soma Kömürleri mağlubiyeti ile averajla bir basamak gerileyerek 5.sıraya indi. Kırmızı-siyahlılar, son maçlarını 16 Nisan pazartesi günü Demir Export ile oynayacak..

SAHA:Teiaş
HAKEM: M.Ali Elver
SOMA KÖMÜRLERİ:Mehmet-Hüseyin-Olcay-Faik-Ömür-Uğur-B.Özgen-B.Korkmaz
YEDEKLER:Celal,Ersan,M.Ekici,Doğan,Emrah,Ali,Fatih,Mustafa

ELİ (3):Ergün-Aytekin-İlhan-Yüksel-Uğur-Melih-Fırat-Erhan-Baybars
YEDEKLER: Mehmet
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Bahadır Özgen (4), Uğur Aksoy (Soma Kömürleri)

GENÇ GİRİŞİMCİLER 3-0 ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ
Günün ikinci karşılaşması A-grubunda 4 maçta 7 puanla ikinci sırada yer alan Öğretmenler Birliği ile, 3 maçta 6 puana sahip Genç Girişimciler karşı karşıya geldi. Karşılaşmadan galip ayrılan taraf Genç Girişimciler oldu.
GENÇ GİRİŞİMCİLER, HEM 3 PUAN HEMDE LİDERLİK ŞANSI YAKALADI!
Zorlu geçen 70 dakikanın ardından rakibini ikinci yarıda Osman Uysal, Emrah Cantürk ve Yücel Ünal’ın golleriyle 3-0 mağlup eden Genç Girişimciler, ikinci sıraya yükseldi. Osman Uysal’ın attığı muhteşem gol görülmeye değerdi..
Mavi-beyazlılar, 14 Nisan Salı günü grup lideri ELİ (1) ile oynayacağı maçtan galip ayrılırsa grubu lider tamamlayacak.
ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ’Nİ DİREKLER İSTEMEDİ!
Genç Girişimciler karşısında maça iyi başlayan Öğretmenler Birliği, bir pozisyon içerisinde aynı anda üç topunun direkten dönmesi, onlar adına maçın kötü biteceğinin habercisiydi!. 7 puanla 3.sırada maçlarını tamamlayan Öğretmenler Birliği, gruptaki sıralaması Eğitim Gücünün oynayacağı maçlardan sonra belli olacak.
SAHA:Teiaş
HAKEM: M.Ali Elver
GENÇ GİRİŞİMCİLER: Ahmet-Şevki-E.Kadir-Ramazan-Demirali-E.Canseven-E.Kalkan-Hakan-Yücel
YEDEKLER:Murat,Osman

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ:Engin-Cihan-Serhat-Sezgin-İbrahim-Ramazan-M.Güner-Ömer-Ahmet
YEDEKLER: Fatih,Ahmet,İlkay,F.Yeşilyurt
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER:Osman Uysal, Emrah Cantürk, Yücel Ünal (G.Girişimciler)

 

5.HAFTA 3.GÜN MAÇ PROGRAMI
12.04.2018 Perşembe 16:30 İmbat-Ziraat Odası Tff
12.04.2018 Perşembe 18:00 Soma Termik-Devlet Hastanesi Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..

 



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN