Futsalda Necip Fazıl Kısakürek ve Fikri Akay Orta Okulu Şampiyon Oldu.

Futsalda Necip Fazıl Kısakürek ve Fikri Akay Orta Okulu Şampiyon Oldu.

2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futsal küçük erkeklerde Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu ve Fikri Akay Orta Okulu İlçe Şampiyonu oldu.

SOMADASPOR

14-20 Mart 2019 tarihleri arasında 2 ayrı grupta 7 takımını katılım sağladığı şampiyonada zorlu ve heyecanlı maçlar oynandı.

Oynanan müsabakalar sonucunda Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Fikri Akay Ortaokulu rakiplerine üstünlük sağlayarak mutlu sona ulaşan takımlar oldu.
A-grubunda son maçta Canlar Ortaokulunu Gökhan Görmüş (6), Akif Karakoca, Turan Toker ve Efe Çalışkan’ın golleriyle 9-2 mağlup eden Fazıl Kısakürek Ortaokulu, B-grubu birincisi Fikri Akay Ortaokulu ile birlikte Soma şampiyonu olarak Manisa’da düzenlenecek il birinciliğine katılma hakkı elde etti.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN