Futsalda Bir Başarıda Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulundan..

Futsalda Bir Başarıda Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulundan..

2018-2019 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Futsal Küçük Erkek İl Birinciliği karşılaşmasında Soma’yı temsil eden Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu büyük bir başarıya imza atarak il ikincisi oldu.

SOMADASPOR

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen; Manisa-Salihli-Alaşehir-Akhisar ve Turgutlu olmak üzere 52 okulun katıldığı Küçük Erkekler Futsal İl birinciliği müsabakalarında finalde Manisa Atatürk Ortaokuluna mağlup olan Soma Necip Fazıl Kısakürek Orta Okulu, il ikincisi oldu.
İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN!
İl ikinciliğini Soma’mıza getiren Necip Fazıl Kısakürek Küçük Erkek Futsal takımı, okul bahçesinin yetersizliği ve imkanların kısıtlı olmasına rağmen böyle bir başarıyı yakalaması takdiri hak ediyor..
İlk defa bu yıl kurulan ve 52 okul arasında il ikinciliği elde eden Futsal takımı öğrencilerini ve beden eğitim hocaları Bülent Aktuğ, Metin Şahankaya ve Hüsnü Kaplan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz..

Tüm Okul sporları için buraya tıklayınız!




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN