Favoriler Zorlandı!

Futbol Turnuvasına 32.maç Soma Belediyesi-Hak-İş, 33.maç Ticaret Odası (1)-Manisa Büyükşehir Belediyesi maçlarıyla devam edildi.

SOMADASPOR

A-grubunda Soma Belediyesi Hak-İş’i 3-1, C-grubunda da Ticaret Odası (1) Manisa Büyükşehir Belediyesini 4-3 mağlup etti.




SOMA BELEDİYE 3-1 HAK-İŞ
İlk karşılaşma A-grubunda 3 puanla 3.sırada yer alan Soma Belediyesi ile,  puanla tanışamayan Hak-İş arasında oynandı.
İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Soma Belediyesi, Durmuş Ateş (2) ve Abdurrahman Doğan’ın golleriyle Hak-İş’i 3-1 mağlup etti. Hak-İş’in golünü Yasin Tuncer kendi kalesine attı. Soma Belediyesi 4.maçını 26.03.2019 Salı günü saat 16:00’da Maden-İş ile, son maçını ise; 28.03.2019 Perşembe günü saat 17:30’da  Yuta Çalışkan Lojistik ile oynayacak..
Soma Belediyesi mağlubiyeti ile bir üst tur şansını kaybeden Hak-İş, 25.03.2019 Pazartesi günü saat 16:30’da Müftülük takımı ile prestij maçını oynayıp turnuvaya veda edecek..
STAD:Teiaş
HAKEM:Mustafa Ali Elver
SOMA BLD:Yücel-Yasin-Özgür-Mustafa-Abdurrahman-Erol-Cesur-Durmuş-Ahmet
YEDEKLER:Mustafa-Semih-Ömer-Oğuz
ANTRENÖR:Haydar Güllü

HAK-İŞ:Erdem-Ali-Emre-Şerif-Ramazan-Yıldırım-Fatih-Erkan-Serkan
YEDEKLER:Kerim-Aşkın-İrfan-Yüksel-Engin
ANTRENÖR:Selçuk Bulut
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Durmuş Ateş (2),Abdurrahman Doğan (Soma Bld), Yasin Tuncer kk (Hak-İş)




TİCARET ODASI (1) 4-3 MANİSA BÜYÜKŞEHİR BLD
Günün ikinci maçı  C-grubunda Ticaret Odası (1) ve Büyükşehir Belediye  arasında oynandı. Siyah-beyazlılar,  ilk yarıyı Okan Coşkun ve Şevki Yazıcılar’ın gollerine Onur Çetin’le cevap verdi ve devreyi 2-1 geride tamamladı. İkinci yarıda Ersan Toktaş’ın golüyle 2-2’lik beraberliği yakaladı.. İsmail Şen’in frikik golüyle tekrar geriye düşen Ticaret Odası, oyuna sonradan dahil olan Candaş Karataş golüyle 3-3’lük beraberliği, maçın uzatma bölümünde de Emrah Cantürk’ün mükemmel golüyle 4-3’lük galibiyeti yakaladı.
Ticaret Odası (1), gruptaki son maçını, 25.03.2019 Pazartesi günü saat 17:30’da Eli ( 1 ) ile oynayacak.
Ticaret Odası (1) takımına adeta ecel terleri döktüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, gruptaki maçlarını 4.sırada tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, eleme turunda B-grubunu ilk sırada tamamlayan Devlet Hastanesi ile çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek.
STAD:Teiaş
HAKEM:Muhammet Solhan
T.ODASI (1):Sonay-Onur-Tacettin-Burak-Çağlar-Emrah-Ataberk-Emrah-Ersan
YEDEKLER: Gökhan-Kadir-Çağdaş-Ali-Hüseyin
ANTRENÖR:Laz İbo

BÜYÜKŞEHİR BLD:Hüseyin-Mustafa-Şirvan-Şevket-İbrahim-Okan-Şevki-İsmail-Gökhan
YEDEKLER:Ümit-Hasan-Halil
ANTRENÖR:Şevki Yazıcılar
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Onur Çetin, Ersan Toktaş, Candaş Karataş, Emrah Cantürk (T.Odası 1 ), Okan Coşkun, Şevki Yazıcılar, İsmail Şen (B.Şehir Bld)

Güncel puan tablosunu görmek için buraya, kalan maçları görmek için şuraya tıklayınız!
Karşılaşmalara ait görseller somadaspor facebook sayfamıza yüklenmiştir..

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI
22.03.2019 Cuma 16:30 Müftülük Maden-İş Teiaş
22.03.2019 Cuma 17:30 İmbat Madencilik Maski Teiaş (3-0 hükmen)
Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN