ELİ (3), Yeni Transferleriyle İddalı Geliyor

ELİ (3), Yeni Transferleriyle İddalı Geliyor

Soma Kaymakamlık Futbol turnuvası için ilk olarak takımın başına tecrübeli isim Uğur Geren’i getirerek başlayan ELİ (3), mevcut kadrosuna 5 oyuncuyu daha kattı.

ELİ (3), geçen sezon ELİ (1) ile birleşip tek çatı altında turnuvaya katılmıştı. Her iki takımın ortak kararı ile turnuvaya ayrı ayrı katılma kararı alındı.  ELİ (3)’de ilk olarak takımın başına yılların turnuva deneyimi üst düzey olan Uğur Geren’i getirerek başladı.

İmbat Madencilik, İmbat Madencilik (2), Soma Belediyesi ve Devlet Hastanesi’nin yer aldığı zorlu D-grubunda mücadele edecek olan ELİ (3) mevcut kadrosundaki isimleri koruyarak kadrosuna yeni dahil ettiği oyuncularla gücüne güç kattı.

2 Mart Pazartesi başlayacak olan turnuva öncesinde Demir Export’dan Kamil Karakum, Emrah Gölcük ve Tolga Mesli, Soma Kömürlerleri ile şampiyonluk yaşamış Şevket Yazıcı ve son olarak Ticaret Odası (1) takımından Emrah Cantürk’ü kadrosuna kattı.

İlk Maçları Devlet Hastanesi İle..

Mevcut kadrosu ve yeni transferleriyle güçlü bir kadro kuran ELİ (3) ilk maçını  5 Mart Perşembe günü saat 16:00’da turnuvanın güçlü takımlarından Devlet Hastanesi takımıyla Linyit Stadında oynayacak..

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!.



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN