ELİ (3) ve Öğretmenler Birliği Galip Geldi..

ELİ (3) ve Öğretmenler Birliği Galip Geldi..

Kupada bugün, A-grubunda Eğitim Gücü-Öğretmenler Birliği, C-grubunda ise ELİ (2) ve ELİ (3) karşılaşmaları oynandı.

Toplam 13 golün atıldığı karşılaşmalarda ELİ (3) ve Öğretmenler Birliği rakiplerini mağlup etti..

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!

ELİ (3) 4-1 ELİ (2)
Turnuvanın yedinci, günün ilk karşılaşması iki ELİ takımları arasında TFF tesislerinde oynandı. ELİ (3) karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

ELİ (3) YAĞMURDAN SONRA ‘’GÖKKUŞAĞI’’ GİBİ AÇTI
Maç öncesi şiddetli yağan yağmur, karşılaşmanın başlamasıyla beraber durdu ve yerini tam maç oynanacak havaya bıraktı. ELİ (3) takımı, Ozan Güraçar ve Erhan Durdu’nun hatrick yaptığı karşılaşmayı 4-1 kazandı ve turnuvaya 3 puanla başlamasını bildi. 3 gol atan Erhan Durdu ve takımına saha içerisinde yön veren Ertuğ Ünlü öne çıkan oyuncular oldu..

ELİ (2) BERABERLİĞİ YAKALASA DA!
İlk yarıda rakipleri karşısında Necmi Çifci’nin golüyle beraberliği yakalasalar da, Erhan Durdu’yu durdurmayı başaramadılar ve ilk maçlarından sahadan 4-1 mağlup ayrıldılar..

SAHA:TFF
HAKEM:Halil Çıkırıkçılar
ELİ 3:Yasin-Tolga-Fırat-Erhan-İlhan-Baybars-Melih-Ertuğ-Ozan
YEDEKLER:Ergin,Mehmet,Aytekin,Yüksel
ELİ 2:Gökhan-R.Akdağ-R.Özbek-Kemal-Sefa-İsmail-Cihan-Necmi-Abdullah
YEDEKLER:Mustafa,Şuayip,İlyas,Emrah,Taylan
GOLLER:Erhan Durdu (3),Ozan Güraçar (ELİ 3),Necmi Çifci (ELİ 2)

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ 5-3 EĞİTİM GÜCÜ
Günün ikinci, turnuvasının sekizinci karşılaşması A-grubunda yer alan iki eğitim takımı, Öğertmeler Birliği ve Eğitim Gücü arasında oynandı. Yetmiş dakikanın sonunda sahadan gülerek ayrılan taraf 5-3’lük skorla Öğretmenlerbirliği oldu.

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ’NDEN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ!
Ahmet İnce ve Kemal Çamzeybek’in ayağından yediği gollerle 2-0 geriye düşen Öğretmenler Birliği, müthiş geri dönüşe imza attı. İlk yarıyı 2-0 geride kapayan ve maçtan kopmayan Öğretmenlerbirliği; Fatih Dönmez (2), İlkay Yenal, Cihan Can ve Ömer Açıkyürek’in golleriyle karşılaşmadan 5-3 galip ayrıldı..Fatih Dönmez, Cihan Can ve Serhat Kutnal ön plana çıkan oyuncular oldu..

EĞİTİM GÜCÜ SONUNU GETİREMEDİ!
Ahmet İnce ve Kemal Çamzeybek’in golleriyle devreyi 2-0 önde tamamlayan Eğitimgücü, rehavetin bedelini ağır ödedi. Mağlubiyetin verdiği üzüntüye birde İsmail Ersoy’un kırmızı kartı eklenince onlar için iyi başlayan karşılaşma maalesef hüsranla bitti.

SAHA:TFF
HAKEM: Halil Çıkırıkçılar
EĞİTİM GÜCÜ:Tevfik- Refik-Hasan-Sinan-Cenk-Yusuf-Kemal-Gökhan-Ahmet
YEDEKLER:İsmail,Ömer,Mehmet,Ramazan,G.Atıcı,Mustafa,Mutlu

ÖĞRETMELER BİRLİĞİ:Engin—Serhat- Fatih-Ali-Mehmet-Cihan-İbrahim-İlkay -Sezgin
YEDEKLER:Ramazan,Ömer,F.Yeşilyurt,A.Koçyiğit, A.Erdil
KIRMIZI KARTLAR:İsmail Ersoy (Eğitim Gücü)
GOLLER: F.Mehmet Dönmez (2),İlkay Yanal, Cihan Can, Ömer Açıkyürek (Öğrt.Birliği), Ahmet İnce, Kemal Çamzeybek, Hasan Oğuz (Eğitim Gücü)

5. GÜN MAÇ PROGRAMI

16.03.2018 Cuma 16:30 Eli ( 1 ) Kaymakamlık Teiaş
16.03.2018 Cuma 18:00 Demirexport Yuta Çalışkan Loj. Teiaş

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN