ELİ (3), Hastaneden 3 Puanı 2 Golle Aldı

ELİ (3), Hastaneden 3 Puanı 2 Golle Aldı

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvası 1.hafta 4.gün maçında; D-grubunda yer alan Devlet Hastanesi ve ELİ (3) Linyit Stadı’nda karşı karşıya geldi.

İki takım adına da zorluk derecesi yüksek olan karşılaşmayı ELİ (3) 2-0’lık net skorla kazanarak çok önemli 3 puanı hanesine yazdırdı.

İlk 15 dakikaya daha derli toplu başlayan, önde Ertuğ, Baybars, Melih ve Emrah’la pozisyon arayan taraf ELİ (3) olmasına rağmen, ilk ciddi pozisyonu bulan taraf Devlet Hastanesi oldu.

Dakikalar 16’yı gösterdiğinde Devlet Hastanesi adına Taci Çetinkaya, müsait pozisyonda olmasına rağmen meşin yuvarlağı ELİ (3) fileleriyle buluşturamadı.

20.Dakikada Şevket Yazıcı’nın kafası direkten döndü.

Sarı-lacivertliler, güçlü rakipleri karşısında aradığı golü 30.dakikada buldu. Ertuğ Ünlü’nün nefis ortasını Baybars Kabakoğlu kafayla filelere gönderdi:1-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.



soma kaymakamlık futbol turnuvasıELi (3), ikinci yarının 40 ve 42.dakikalarında Melih Akın ve Baybars Kabakoğlu ile iki net fırsattan yaralanamadı.
Devlet Hastanesi 45.dakikada gole çok yaklaştı. Sağdan gelen ortaya ikinci yarıda oyuna dahil olan Feryat kafayı vurdu, köşeye giden topta kaleci Kamil nefis uzandı ve topu kornere çelmeyi başardı.

Devlet Hastanesi beraberlik golü için baskı kurduğu dakikalarda sahneye Uğur Geren çıktı. Emrah’ın nefis pasını düzgün vuruşla ağlara gönderen Uğur Geren maçın skorunu tayin etti:2-0



soma kaymakamlık futbolELİ (3), Devlet Hastanesine karşısında buldukları 2 golün yanı sıra; kaleci Kamil’in performansıyla beraber, alan daraltma ve adam markajına yönelik savunma kurgusu iyi uygulayınca rakibine gol fırsatı vermedi ve haklı galibiyetle sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. ELİ (3), aldığı 3 puanın yanında olası puan eşitliğinde rakibine ikili averajla da üstünlük sağlamış oldu. Sarı-lacivertliler, ikinci maçını 13.03.2020 Cuma günü 16:00’da İmbat Madencilik ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak



soma kaymakamlık futbol turnuvasıİlk yarının son beş dakikasına kadar savunma kurguları tutmuştu ancak devrenin bitimine beş dakika kala Baybars’ın kafasından yedikleri golle demoralize oldular.. Skor olarak geriye düşmelerine rağmen; ikinci yarının kısa bir bölümüne etkili başlasalar da skor üretme adına gol yollarında fazlaca etkili olamadılar..Beraberlik golünü bulacağız diye savunma derinliğini kaybedip yılların tecrübeli ismi Uğur Geren’in ayağından ikinci golü yiyerek maçı da 2-0 gibi net skorla kaybettiler. Devlet Hastanesi ikinci maçını 14.03.2020 Cumartesi günü saat 17:30’da Soma Belediyesi ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak



soma kaymakamlık futbol turnuvası

Devlet Hastanesi 0-2 ELİ (3)

SAHA:Linyit
HAKEM:Ramazan Güçlü
DEVLET HASTANESİ:Şenol-Kerim-Taci-Kerim-Harun-İsmail-Ahmet-Birol-Emin-Sait
YEDEKLER:Onur, Feryat, Ali, Tamer, Lütfü, Sonat
ANTRENÖR:Muzaffer Okyay

ELİ 3:Kamil-Tolga-Fatih-Şevket-İlhan-Melih-Ertuğ-Emrah-Baybars
YEDEKLER:Hasan, Uğur, T.Mesli, Aytekin, Mehmet, İbrahim, E.Gölcük
ANTRENÖR:Uğur Geren
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Baybars Kabakoğlu, Uğur Geren (ELİ 3)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

1.Hafta Kalan Maçların Programı:

06.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Soma Belediyesi Teiaş
06.03.2020 Cuma 17:30 Yeni Anadolu Maden Ptt Pal Teiaş

07.03.2020 Cumartesi 16:00 Kolin Nakliyeciler Koop. Teiaş
07.03.2020 Cumartesi 17:30 Demirexport Maden-İş Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN