Eli (1) ve Huzur Evinden Mutlusu Yok!

Grup maçlarında sona yaklaştıkça ince hesapların yapıldığı Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında bugün, B-grubunda Huzur Evi-Eğitim Gücü, C-grubunda ise Eli (1)-Nitromak maçları oynandı.

SOMADASPOR

Teiaş Eğitim Tesislerinde oynanan karşılaşmalarda ELİ (1) Nitromak’ı 5-0, Huzur Evi’de Eğitim Gücü’nü 3-2 mağlup etti.
ELİ (1) 5-0 NİTROMAK
Günün ilk maçı; C-grubunda 4 puanlı Eli (1) ile, henüz puanı bulunmayan Nitromak takımları arasında oynandı.




Maça baskılı başlayan ELİ (1) takımı, bir çok pozisyona girmesine rağmen, bir türlü Nitromak defansının direncini kıramadı. Nitromak savunmasında güçlü fiziği ile Yasin bir çok pozisyonda gole engel olan isimdi. İlk yarının son dakikasında Tarkan Bayram’ın kişisel yetenekleri ile attığı golle  öne geçen ELİ (1) takımı, devreyi 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarının hemen başında Ertuğ Ünlü ile bir gol daha bulan Eli (1), durumu 2-0 yaptı.

Nitromak penaltı kazandı. Topun başına geçen Adem Topal, meşin yuvarlağı direğe nişanladı. Kaçan penaltı sonrasında Tolga Güldal ve Mehmet Bayri ile iki gol daha bulan Eli (1), son dakikaya 4-0 önde girdi. Herkes maç bu skorla bitecek diye beklerken, son sözü söyleyen isim attığı mükemmel golle Faruk Ural oldu:5-0

Nitromak galibiyeti ile puanını yediye yükselten ELİ (1), 5 puana sahip Ticaret Odası (2) takımının önünde zirveye kuruldu. Kırmızı-siyahlılar, gruptaki son maçlarını 25.03.2019 Pazartesi günü 17:30’da Ticaret Odası (1) ile oynayıp grup maçlarını tamamlayacak..

ELİ (1) mağlubiyeti ile bir üst tur şansını yitiren Nitromak ise; 26.03.2019 Salı günü saat 17:30’da Ticaret Odası (2) takımıyla formalite maçı oynayıp turnuvaya veda edecek..
STAD:Teiaş
HAKEM: Aydoğan Kaçmaz
ELİ 1:Yasin-Hakan-Uğur-Tolga-Faruk-Fatih-Uğur-Tarkan-Ertuğ
YEDEKLER:Mehmet-Çetin-İlhan-Yusuf-Uğur-Baybars-Bülent-Önder-Melih-İsmail-Mehmet
ANTRENÖR:Mert İskenderoğlu

NİTROMAK:Salih-Yasin-Azim-Serdar-Mehmet-Adem-Mesut-Hüsnü-Şaban
YEDEKLER:İsmail-Taner-Fatih-Serkan-Aytun
ANTRENÖR:Mehmet Uçar
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: Tarkan Bayram, Ertuğ Ünlü, Tolga Güldal, Mehmet Bayri, Faruk Ural (ELİ 1)




HUZUR EVİ 3-2 EĞİTİM GÜCÜ
Günün son maçı B-grubunda 6 puanla ikinci sırada yer alan Huzur Evi ile, 3 puanla dördüncü sırada yer alan Eğitim Gücü takımları arasında gerçekleşti.
Huzur Evi takımı maç öncesinde sahaya, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonrası vefat eden çok sevdikleri arkadaşları Şenol Sevinç için; Şenolamayız Biz Bugün  Yaşam Sevinçimizi Kaybettik” yazılı pankart ile çıkması sevenlerini duygulandırdı. Huzur Evi Müdürü ve takım sorumlusu Mustafa Öztürk, çok sevdikleri kardeşlerinin vefatına çok üzüldüklerini belirterek; merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diledi.
Maça her iki takımda kontrollü başladı. Gol pozisyonu anlamında kısır geçen maçta ön alanda aldığı topu değerlendiren tecrübeli isim Bahadır Özgen sert ve düzgün vurdu:1-0




Daha çok orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmada ilk yarının son dakikalarında uzaklaştırılmak istenen topta araya giren Celil Asar Huzur Evi’ni 2-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu.

İkinci yarı skoru tutma adına maçı rolantiye alan Huzurevi, rakibine şans vermedi ve kontra ataklarla  çıkarak gol pozisyonları yakaladı ve Mustafa Ali nin golü maçı kopardı ve skor 3-0 oldu.
Eğitim Gücü antrenörü Fatih Baş, oyuna Ahmet İnce’yi alarak ön tarafta etkili olmaya çalıştı. Maçın 65. dakikasında ceza alanında Eğitim Gücünden Kemal Çamzeybek ile ikinci yarıda kaleye geçen Hüseyin Kurdaş arasında yaşanan çarpışma da yürekler ağızlara geldi, neyse ki korkulan olmadı.. Hemen ardından oyuna girdikten sonra ön tarafta etkili olan Eğitim Gücü’nün usta ayağı Ahmet  İnce, attığı güzel golle durumu 3-2’ye getirdi. Kalan dakikalar Eğitim Gücü’nün beraberlik golü şansı bulma adına yeterli olmadı ve Huzur Evi karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Sarı-siyahlı ekip Huzur Evi, gruptaki maçlarını 9 puanla Devlet Hastanesi takımının ardında 2.sırada tamamladı.

Huzur Evi mağlubiyeti ile 3 puanda kalan Eğitim Gücü, gruptaki son maçını lider Devlet Hastanesi ile 27.03.2019 Çarşamba günü saat 16:00’da oynayacak..

STAD:Teiaş
HAKEM:Aydoğan Kaçmaz
HUZUR EVİ:Faruk,Ayhan,Semih,Ersan,Mustafa Ali, Ömür,Celil,Bahadır,Serkan
YEDEKLER:Mustafa,Hüseyin, Tayfun,Abdullah,Süleyman, Emrah, Rıdvan,İlker,Ramazan
ANTRENÖR:Bahadır Özgen

EĞİTİM GÜCÜ:Tevfik, Fırat,,Mutlu,Cenk,Gökhan,Yusuf,Refik,Kemal,Metin
YEDEKLER:Sinan,Hasan,Ahmet,Ömer,Erdal
ANTRENÖR:Fatih Baş
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER:Bahadır Özgen, Celil Asar, M.Ali Bozkurt (Huzur Evi), Ahmet İnce (2) (Eğitim Gücü)

Maç fotolarını görmek için buraya tıklayınız!

YARINKİ MAÇLARIN PROGRAMI
21.03.2019 Perşembe 16:00 Soma Belediyesi Hak-İş Teiaş
21.03.2019 Perşembe 17:30 Ticaret Odası ( 1 ) Manisa Büyükşehir Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN