Eksikliklere Rağmen Kazanılan 3 Puan

Eksikliklere Rağmen Kazanılan 3 Puan

Zorlu yetmiş dakikanın sonunda güçlü rakipleri Ticaret Odasını 60.dakikada Kemal Aksoy’un attığı nefis golle 1-0 mağlup etme başarısı gösteren Nakliyeciler Kooperatifinde antrenör Doğan Gülşen açıklamalarda bulundu.

Saha kenarında devamlı sporcularıyla diyalog halinde olan ve yüksek enerjisini sahadaki sporcularına yansıtan Doğan Gülşen, ”Turnuva başlarken bizim sıkıntılarımız baş gösterdi zaten tam iyi hazırlanamadığımızı söyleyebiliriz birde sakatlıklardan sıkıntılı dokuzla çıktık sahaya.. İsrafil özel işleri nedeni ile maça ancak ilk yarının son dakikasında geldi. Orhan hoca sakattı. Diğer sakatımız da takımın önemli isimlerinden biri olan Avusturya idi. Kadro kurmakta zorlandığımız bir maç önümüzde duruyordu. Yine eksikler ve sakatlar olsa da sahada ne yapacağımızı bildiğimiz için üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorduk.. Fazla taktik konuları yazmak istemiyorum, çünkü önümüzdeki maçlar var ama yinede çalıştığımız bazı pozisyonları yaptık bunları diğer maçlarda arttırmak istiyoruz.. Defans olarak ta, takım bütünlüğü olarak baktık bunu kısmen yaptık eksiklerimiz var bunları bu maçta gördük önümüzdeki günlerde çalışarak bunları da düzelterek üstüne koymamız lazım..



Saha ağırdı iki takımda iyi mücadele etti goller kaçırdık bunun nedenleri var tabii bunun üzerinde çalışılıp bulduğumuz pozisyonları gol yapma becerisini artırmalıyız eğer daha çok iddialı olmamız için.. Ticaretin eksik ve zayıf yönlerini maçtan günler önce tespit etmiştik bunun üzerine çalıştık tam yapamasak ta nerede yapamadık onu gördük düzelteceğiz.. Bütün takım olarak üst düzey mücadele ettik bunun neticesi hak ettiğimiz galibiyet geldi herkesi keyifli bir maç izlettirdiğimiz için ayrıca keyif aldık darısı diğer maçlara.. Nakliyeciler olarak bütün takımlara başarılar diliyoruz.”dedi. Doğan Gülşen (Nakliyeciler Antrenörü)

İlgili Haberler;

Erken Çeyrek Final
Nakliyeciler Karanlıktan Aydınlığa

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..


Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN