Eğitim Gücü ve Taşkonak Transfer Yaptı, Maden-İş’te Ramazan Çapar Bıraktı!

Eğitim Gücü ve Taşkonak Transfer Yaptı, Maden-İş’te Ramazan Çapar Bıraktı!

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasının başlamasına yaklaşık kırk beş gün kala, takımlar transferlerini netleştirmeye başladı.

Geçen sezon çeyrek finalde Genç Girişimcilere 3-1 mağlup olup turnuvaya veda eden Eğitim Gücü, bu sezon korkulu rüya görmemek için takım sorumlusu Fatih Baş’ın direktifleri doğrultusunda nokta transferler yaptı. Sarı-siyahlılar, Eğitim (1)’den Mutlu Alanya, Yusuf Mayak, Refik Ağartan, Mustafa Kasal ve kaleci Ramazan Küçük, Taşkonak’tan Gökhan Arıkan’ı renklerine kattı. MADEN-İŞ’TE RAMAZAN ÇAPAR BIRAKTI!

Geçen sezon Maden-İş takımıyla önemli işlerin altına imza atan takım teknik sorumlusu Ramazan Çapar, turnuva döneminin yeni kurdukları Turgutalp Gençlik Kulübünün maçlarıyla çakışmasından dolayı, bu sezon Maden-İş takımına faydalı olamayacağını beyan etti ve takımdan ayrıldı.

TAŞKONAK 4 OYUNCU TRANSFER ETTİ

Geçen sezon Maden-İş gibi ilk defa turnuvaya katılmış, oynadıkları ve aldıkları sonuçlarla takdir kazanan Taşkonak, 4 önemli oyuncuyu kadrosuna kattı.

Sarı-siyahlılar, Soma Belediyesinden Fatih Kaya, ELİ (1)’den Semih Sakaldaş, Eğitim Gücünden Mustafa Çamzeybek ve ilk defa bu sezon turnuvalarda oynayacak Somaspor ve Soma Linyitspor formalarını giymiş Kerim Gün’ü bünyelerine kattı.

Gidenler ise; Fırat Demir ve Ozan Güraçar ELİ (3), Gökhan Arıkan Eğitim Gücü

Tüm turnuva haberlerini buradan takip edebilirsiniz.. 

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN