Masterler, Hem 3 Puan Hemde Liderliği Bıraktı.

Masterler, Hem 3 Puan Hemde Liderliği Bıraktı.

Ege Masterler ligi 17.hafta maçında Saruhanlı Masterler deplasmanına lider giden Soma Masterler, 2-1 öne geçtiği karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı.

SOMADASPOR

İshak Çelebi sahasında oynanan karşılaşmaya: Adem-Ayhan-Cenk-Engin-Hasan-Faik-Tolga-Kemal-Osman-İlker ve Bora on biri ile çıkan Soma Masterler, ilk yarıda İbrahim Gök’ün ayağından yediği golle 1-0 geriye düştü.

Yediği golün şokunu üstünden çabuk atan Soma Masterler, İlker Çakır’ın üst üste attığı gollerle 2-1 öne geçti.
Ev sahibi Saruhanlı Masterler, Niyazi’nin golüyle eşitliği yakaladı ve devreye 2-2’lik skorla girildi.




Penaltı, kırmızı kart!
İkinci yarının hemen başında Saruhanlı ceza sahası içerisinde yapılan faulü maçın hakemi Cemalettin Gündoğdular penaltı ile değerlendirdi. Penaltıya sebebiyet veren oyuncuyu da kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. Penaltı vuruşu için topun başına geçen İlker Çakır, penaltı atışından faydalanamadı.

Sahada on kişi kalan rakibi karşısında bir çok gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Soma Masterler, Mutlu Çamlıyer ve Mustafa Kılınç’ın gollerine engel olamayınca lider geldiği Saruhanlı deplasmanından hem 3 puan hemde liderliği bırakmak zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından 33 puanda kalan Soma Masterler, evinde Bayraklı Masterleri mağlup ederek puanını 35’e yükselten Dikili Masterlerin ardından ikinci sıraya geriledi.

Soma Masterler, ligin 18. ve son maçında evinde Bostanlı Masterleri konuk ederken, lider Dikili Masterler Seferihisar Masterlerin konuğu olacak..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN