Ege Masterlerde E.Ü. Sağlık Gücü Şampiyon, Şükrü Zenger Gol Kralı Oldu.

Ege Masterlerde E.Ü. Sağlık Gücü Şampiyon, Şükrü Zenger Gol Kralı Oldu.

Ege Masterler Federasyonu, 2018-2019 Bodrum Belediyesi Dostluk Sezonunun final maçı Yusuf Tırpancı sahasında saat 16:00’da E.Ü. Sağlık Gücü Masterler ile Balçova Termal Masterler arasında oynandı.

SOMADASPOR

Her iki ekibinde 18 hafta süren ve 30 takımın arasından sıyrılarak çıktıkları final maçının normal süresi 2-2 berabere sonuçlandı.
Seri penaltılar sonunda rakibine 6-5 üstünlük sağlayan E.Ü. Sağlık Gücü Masterler, Ege Masterler Federasyonu, 2018-2019 Bodrum Belediyesi Dostluk Sezonunun şampiyonu oldu.

3.ALTINIRMAK MASTERLER OLDU
12 Mayıs 2019 pazar günü Karşıyaka Efsaneler sahasında Altınırmak Master ile 1881 Ata Masterler arasında oynanan üçüncülük maçını 1881 Ata Masterleri 2-1 mağlup eden Altınırmak Masterler takımı kazandı.




Zorlu geçen maratonun dördüncüsü 1881 Ata Masterler, Üçüncüsü Altınırmak Masterler, ikincisi Balçova Termal Masterler ve Şampiyonu E.Ü. Sağlık Gücü Masterler oldu. Başta şampiyon olan E.Ü. Sağlık Gücü Masterler’i ve dereceye giren diğer takımları kutluyoruz.
KRAL, BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Kral  Şükrü Zenger için methiye dolu yazılarımızı bıkmadan-usanmadan yazmaya devam edeceğiz.. Niye yazmayalım ki; takımı şampiyon, kendisi gol kralı… Bu isim tabii ki; Şükrü Zenger.. Kral, Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında Yuta Çalışkan Lojistik adı altında hem gol kralı hemde en değerli oyuncu olmuştu. Aradan çok değil 25 gün geçtikten sonra,  Ege Masterler Liginde şampiyon olan E.Ü. Sağlık Gücü Masterler’in 53 yaşındaki ihtiyar delikanlısı Şükrü Zenger, final maçında biri penaltıdan olmak üzere attığı 2 golle takımının şampiyonluğunda büyük rol oynadı.
2.Kez Ege Masterler şampiyonluğu tadan Şükrü, attığı 33 golle gol kralı unvanıyla da başarısını pekiştirdi. Kralsın vesselam..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN