Ege Bölge Karması Seçmeleri Yapıldı

Ege Bölge Karması Seçmeleri Yapıldı

Manisa’daki futbol kulüplerinde 2005 doğumlu sporcuların katılımı ile yapılan Ege Bölgesi Karması seçmeleri tamamlandı.

Manisa Tüfad tarafından İki etap halinde 8 Eylül Stadyumu’nda yapılan 2005 doğumlular seçmelerinin ilk etabına Manisa ve ilçelerinden 95 sporcu katıldı. İlk etaptan sonra yapılan ikinci etaba ise 33 sporcu çağrıldı.




İkinci etap seçmelerini ise Milli takım seçicileri olan Ege Bölge Sorumluları Özer Yurteri, Ramazan Torunoğlu ve Fatih Parmaksız yaptı.

Seçmelerde Manisa Tüfad Başkanı Özer Şenoğlu,2.Başkan Metin Taşkın, yönetim kurulu üyeleri Halim Elçin, Çınar Şenoğlu, Sedat Öngider, Cemil Uğur ve Denetleme Kurulu Üyesi Muharrem Kazer ve kulüp antrenörleri hazır bulundu.

Seçmelerin ardından konuşan Fatih Parmaksız”2005 grubu ile ilgili olarak iki takım yapacağız ve Riva milli takım kampında karma maçlarına götüreceğiz. Bu seçmelerde seçilemeyen arkadaşlarımız çalışmalarına devam etsin. Başarılı fıtbolcu başarılı sporcu olacağı için okulunu da ihmal etmesin. ”dedi.

Manisa Tüfad Başkanı Özer Şenoğlu seçmeler ile ilgili Manisa Tüfad Başkanı Ôzer Şenoğlu tarafından  yapılan açıklama şu şekilde: Seçmelerin duyurusunu Askf sezon başı toplantısında ve Askf aracılığı ile kulüplerimize yaptık. Bu seçmeye katılım gösteren, sporcu yollayan tüm kulüplerimize velilerimize ve antrenörlerimize teşekkür ederiz. Tek isteğimiz buralardan çıkan Caner Erkin gibi 3-5 yetenekli sporcuyu buradan geleceğe taşımak. ”dedi. Muharrem KAZER.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN