Dökün Bizi Sokaklara!

Dökün Bizi Sokaklara!

Şimdi bu hafta Pazar günü Bursa deplasmanından şampiyon olup geliyoruz.
Bunun başka izahı yok, nasıl oynamalı, neler yapılmalı sahada hocanın taktik anlayışı ne, neler çalışıldı, bu hafta rakip nasıl analiz edildi?
Bunların hepsi ama hepsi sahaya çıkınca unutulacak futbolcularda bitiyor her şey, onlar sahada konuşacak..

DOĞAN GÜLŞEN

Futbolcu isterse başarır.
Toma isterse atar, Atalay öyle, Yusuf öyle konsantre olan futbolcu kariyerine şampiyonluk yazdıracak bu maçı alıp gelir.
4 haftadır rakip forvetlere gol izni vermeyen kalecimiz Onur, bu maçta da olağan üstü performansıyla kalesinde adeta devleşecek..
Üzeyir sağda, Akın solda kulvarlarını çok iyi şekilde kullanacaklar..
Kaptan Gökhan defansta Coşkun’la beraber adeta etten duvar örecekler..
Süleyman, Agah ve ufuk, bitmek tükenmek bilmeyen mücadelelerini bu maçta iki katına çıkaracak.
Toma-Atalay ve Yusuf vurdukları gol olacak inşallah..
Bizim yaşadığımız bu heyecanlı duyguları, hisleri futbolcu kardeşlerimiz daha yoğun yaşıyordur. Gerekenleri yapacaklardır..




Atatürk stadındaki taraftarımızın kayıtsız şartsız desteklediği maçları düşünsünler.
Soma halkının geçmişte yaşadığı maden kazasındaki acıları düşündüğümüzde artık bu halkımıza bu sevinci yaşatalım böyle maçlar unutulmasın her zaman gelmiyor yıllar alıyor bu ortam bu hava böyle iyi takım oluştu bitirelim bu işi..

Takım ruhu olarak sahada olmalıyız ne istediğimizi bilmeliyiz bu maçın sonunda şampiyon olacağımızı bilmeliyiz takım olarak defans yapmalıyız hücum aynı şekilde birlikte hareket ederek sonlandırma da bitirici olmalıyız çok iyi motive olup birlikte düşünüyor hareket eden takım olmalıyız ..

Biz inanıyoruz ki bu grubun en güçlü takımı Somaspor gücünü kalitesini sahaya yansıttığında önünde kimse duramaz bunu çok defa gösterdi aynı ciddiyetle olunca da şampiyonlukla sonuçlanacağını bilen futbolcular bu maçı rahat kazanıp gelir bundan hiç şüphemiz yok..

Soma ilçe olarak zaten inandı her yer siyah beyaz bunun güzellikleri coşkusu sevinci yenip geldiğimizde daha da artacak, Soma caddelerinin dolup taşacağı tarih yazılacak kutlamalara herkes katılacaktır bu ortamı düşünerek sahada olmalıyız öyle mücadele ederek bu maçı alıp geliyoruz..

Haydi Somaspor dök bizleri sokaklara..sevgilerle… Doğan Gülşen
(Tüm yazılarını okuyun)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN