Doğan Gülşen: İmbat-Eli, Huzur Evi-Meslek Gücü Maçları

Doğan Gülşen: İmbat-Eli, Huzur Evi-Meslek Gücü Maçları

Turnuvanın bugünkü maçlarını ayrı bir heyecanla izlemeye gittik.
E.l.i 2 iş yerinden mühendis arkadaşların takımıydı nasıl bir takım olmuşlar izleyelim görelim kanaat getirelim istedik.

KÖŞE:Doğan Gülşen

Aynı şekilde İmbatta söylentilere göre çok güçlendiğini duyuyorduk o yüzden izlenimlerimiz bizi nerelere götürecek görecektik..

Maç başladığında E.l.i 2 bizi dakikalar ilerledikçe şaşırttı diyebiliriz. Ne top tutabiliyorlar ne pas yapabiliyordular nede hücum bırak defansta da kötü görüntü vermeye başladılar, ilk dakikalarda gol gecikmez demeye başladık kenarda Can’ın müthiş golüyle de umutlar çabuk tükendi E.l.i 2 için..

Kadroda yetersiz göründü Teoman bey ön libero hiç olmamış orda Erhan bey olsa daha iyi gibi olurdu sanki aynı şekilde sağda Mahmut beyde pek verimli olmadı forvet arkası olsa Erhan beyin önünde oynayıp daha katkı verir gibi duruyor olabilirdi, her şey bir kenara inanılmaz paniktiler sanki ilk defa bir arada oynuyormuşlar gibiydiler oysa 3 -4 aydan beri hazırlık yapıyordular..

Gollerde kolay geldi özellikle ilk iki gol Arkın beyden beklemediğimiz hatalar oldu kapadığı köşeden yedi arkasından İlkerin orta uzaklıktaki şutu da gol oldu tabii defansta seyrediyordu hiç maça konsantre olamamışlar yada ters tepti. 2.0 olunca E.l.i 2 için maç artık çok zordu farka gitti maç..

Kaliteli oyunculardan kurulu İmbatın gücünü ne olduğunu anlamak için bu maç ölçü değil geride Yücel terlemedi bile Bülent bey ön libero ilerde Ilker Yusuf hoca güzel takım onlar içinde beklemedikleri kadar kolay maç oldu iyi değerlendirdiler..



HUZUREVİ-MESLEK GÜCÜ

Huzurevi maça çok hızlı başladı maçın başında öne geçtiler belli ki ilk maçta Devlet Hastanesine yenilmeleri onları daha hırslı yapmış bu maç için dengede giden iki takımın maçı oldu ilk yarı özellikle karşılıklı ataklarla pozisyonlardan yararlanamadılar..

Meslek Gücünde Celal bey önderliğinde mütevazı bir takım olmuş ilk kez turnuvaya katıldıkları için Öğretmen arkadaşlar biraz yeterli görünmediler ..1.0 önde olsa da Huzurevi ortada giden görüntü veren bir maçtı ilk yarı Huzurevi bir penaltıdan da yararlanamadı 2.0 yapıp ikinci yarı daha rahat maç olabilirdi onlar için..

İkinci yarı Huzurevi daha atak ve istekliydi golleri bulup rahatlamak istiyordu daha rahat pozisyon bulmaya başladılar golleri de buldular arka arkaya attıkları gollerle 3.0 yaptılar. Ondan sonra Meslek gücü güzel bir gol atarak 3.1 e getirse de maçı artık Huzurevi daha rahat oynayarak alacağı belli oldu ..

Bahadır hoca oyuna girdi daha rahat top yapmaya başladı Huzurevi ve goller bulup farkı açarak 6.1 e getirildiler. Huzurevi ikinci maçını kazanarak grup birinciliği için bende varım dedi ilerleyen maçlar ne getirir göreceğiz..Sevgilerle Doğan Gülşen (yazarın tüm yazılarını oku)




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN