Doğan Gülşen İle 1 ve 2. HaftaTurnuva Analizi..

Doğan Gülşen İle 1 ve 2. HaftaTurnuva Analizi..

Soma da spor sitesinde bana yazma fırsatı veren sayın Cevdet Yıldırım hocama teşekkür ederim çok mutlu oldum..

Soma da geleneksel hale gelen kaymakamlık turnuvası her yıl futbol severlerin dört gözle beklediği bir etkinlik haline gelmiş..

Bütün kurumlar şirketler keyifle bir yıl neredeyse bu turnuva için hazırlık yaparak geçiriyorlar iddaalı takım kurma yarışına giriyorlar.Bende ilk defa Nakliyeciler Kooparatifini çalıştırarak aktif olarak turnuvada bulundum..

Gruplara gelince; A-grubu B-grubu ve D-grubu bir birlerine yakın olarak değerlendirilse de, C-grubu ölüm grubu olarak ilk değerlendirme yapılarak turnuva başladı..

İlk hafta maçları fazla süpriz olmadan geçildi demeye kalmadı biz Nakliyeciler olarak 3-1 önde olduğumuz maçı son saniye golü yiyerek 3-3 bitirdik. Bunu herkes süpriz olarak değerlendirse de maç sahada oynanır tebrikler Ziraat odasına..Bu maç sonucu hatalarımızı düzelteceğiz diyerek ikinci maçı beklemeye başladık..

A-grubunda E.l.i (1) güzel ve alternatifli kadro kurarak grubun iyi takımlarından biri olmuş, diğer takımlarda oldukça iddaalı olarak ilginç bir grup olarak sıralamayı merakla bekliyoruz..

B-grubu da Soma Çarşı,Taşkonak diğer takımlarla birlikte sıralamanın nasıl olacağı merakla beklenen bir grup..

Ölüm grubu da denilen C-grubu hakikaten çok iyi takımların olduğu çekişmeli bir grup..Demir Export, eli (3), Soma Kömürleri,Yuta Çalışkan Kardeşler, Maden-İş, Soma Belediyesi her ne kadar Demir Export grubun favorisi dense de birbirlerine yakın takımlar, grupta bütün maçlardan sonra süpriz durumlar çıkabilir(!)

D-grubu bizim takımımızın (Nakliyeciler) olduğu grupta güzel maçlara sahne oluyor..Özellikle bizim maçlarımız. Takımımız İmbatla birlikte grupta favori gösteriliyor, bazen bu durum rehavete sebep olabiliyor farklı skorlar beklenmeyen sonuçlar çıkabiliyor..Bizim Ziraat odası ile berabere kaldığımız gibi..imbat’ın bize karşı ne kadar zor durumda kaldığı gibi..

Turnuva her yönüyle güzel geçerken Ramazan dolasıyla erken başlaması sebebiyle hava yağışı olması zemin bozulmasına vesile oldu,Teiaş eğitim sahası elverişsiz duruma geldi.Artık bu sahanın iyi bir zemine ihtiyacı var yada yavaş yavaş Tff sahalarına benimsemeye başladık gibi.. Turnuva önümüzdeki yıllar ne gösterecek göreceğiz..

Turnuva Soma futbol severleri birbirine çok yaklaştırıyor kaynaşmalara işverenlerin futbolcu takibine iterek değişik bir istihdam ortamı yaratıyor..

Soma da spor sitesi ve facebook sayfası Cevdet hocamızın resimleri ve takımların oynadığı maçlar hakkında bize sunduğu hizmet hakikaten taktire şayen durum..

Turnuvadaki bütün takımlara başarılar dileyerek, bir sonraki yazımda buluşmak üzere hoşça kalın…

Doğan Gülşen




Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN