Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Diyarbekirspor Maçının Hakemleri Belli Oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) 29.hafta maçlarını yönetecek hakemleri atadı.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 22 Mart Pazar günü saat 15:00’da Soma Atatürk Stadında 40 puanla 8.sırada yer alan Diyarbekirspor ile, 45 puanla 2.sırada yer alan Somaspor arasında seyircisiz oynanacak karşılaşmayı Isparta Bölgesi Klasman hakemlerinden Tunç Özdemir yönetecek.

Özdemir’in yardımcılıklarını ise; Cihat Buyurgan (Antalya), Kadir Akıllı (Antalya) ve dördüncü hakem Ahmet Resuloğlu (Konya) yapacak.

Orta hakem Tunc Özdemir, 2016 Bölgesel Amatör Lig sezonunda Alaçatıspor’u deplasmanda Enes Yıldırım ve Murat Çağlar’ın golleriyle 2-0 mağlup ettiğimiz maçında hakemiydi.

İkinci yan hakem Kadir Akıllı ise geçen sezon deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz Yıldırımspor ve yine deplasmanda karşılaştığımız ve 0-0 berabere kaldığımız Gülbahçespor maçlarında görev yapmıştı.

Akkuş ve Bağlı Cezalı!

Siyah-beyazlılarda kart sınırında olan ve geçen hafta Darıca GB maçında sarı kart gören Ali Akkuş ve Mehmet Bağlı Diyarbekirspor maçında forma giyemeyecek.

3 Oyuncumuz Kart Sınırında!

Siyah-beyazlılarda sarı kart sınırında olan Melih Şencan, Onur Ulaş ve Yusufcan Abay sarı görmeleri halinde 30.hafta deplasmanda karşılaşacağımz Pazarspor maçında cezalı duruma düşecekler..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN