Demirexport İkinci Yarıda Sonuca Gitti.

Demirexport İkinci Yarıda Sonuca Gitti.

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında 19.maç, B-grubunda Demirexport ve Huzurevi takımları arasında oynandı.

Linyit Stadında saat 16:00’da oynanan ve İl hakemlerimizden Kerim Uzun yönettiği karşılaşmayı Demirexport ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazandı.

SOMA KAYMAKAMLIK FUTBOLİlk yarıda iyi kapanan rakipleri karşısında bir hayli zorlanan mavi-beyazlılar, 51.dakikada İsmail Şarlayan, 54.dakikada Serkan Torbalı kendi kalesine ve 66.dakikada Kaan Karpuz’un golleriyle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.



soma kaymakamlık futbol turnuvası

Demirexport Bildiğiniz Gibi

Bir önceki maçlarında olduğu gibi; hucum anlamında çok görünüp az üretkenlik formasyonunda ancak rakibine göre topa daha çok sahip olup  oyun üstünlüğü ile Huzurevi karşısında farklı kazanmayı başardılar. Demirexport gruptaki 3.maçını 16.03.2020 Pazartesi günü saat 16:00’da Eli ( 2 ) ile Teiaş Eğitim Tesislerinde oynayacak.



soma huzurevi

İyi Direndiler

Karşılaşmaya rakiplerinin gücünü bilerek alan daralıp adam markajına dayalı savunma kurgusuyla başladılar. Merkez ve kanat varyasyonlarını önleyici defansif kurgularını iyi yapıp Ayhan ve Bahadır’la pozisyon buldular. İkinci yarının 51.dakikasına kadar savunma kurguları tutmuştu ancak bu dakikadan sonra İsmail Şarlayan’ın ayağından yedikleri karambol golüyle dirençleri kırıldı ve karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldılar.. Huzurevi gruptaki 3.maçını 18.03.2020 Çarşamba günü saat 16:00’da Maden-İş ile Teiaş Eğitim Tesislerinde yapacak.


KERİM UZUN

Demirexport 3-0 Huzurevi

SAHA:Linyit
HAKEM:Kerim Uzun
DEMİR EXPORT:Gürkan-Gaci-Engin-Doğan-Kemal-Hüseyin-Raşit-Kaan-İsmail
YEDEKLER:Bayram, Fatih, Kubilay, Metin, Nedim, Yasin, Vedat, Özgür
ANTRENÖR:Hüseyin Turan

HUZUREVİ:Faruk-M.Oğuz-Serkan-Tayfun-Ersan-Ahmet-Celil-AyhanM.Ali
YEDEKLER:Kadir, Abdullah, Hüseyin, Okay, Emrah, Bahadır
ANTRENÖR:Bahadır Özgen
GOLLER:İsmail Şarlayan, Serkan Torbalı kk, Kaan Karpuz (Demirexport)

Not:Karşılaşmalara ait fotolar somadaspor Facebook sayfamızda yayınlanacaktır..

2.Hafta Kalan Maçlarının Programı Şöyle;

13.03.2020 Cuma 16:00 İmbat Madencilik Eli ( 3 ) Teiaş
13.03.2020 Cuma 17:30 Nakliyeciler Koop. Öğretmenler Birliği Teiaş

14.03.2020 Cumartesi 16:00 Maden-İş Nitromak Teiaş
14.03.2020 Cumartesi 17:30 Devlet Hastanesi Soma Belediyesi Teiaş

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN