Cumartesi Maçları…

Cumartesi Maçları…

Turnuvada Cumartesi maçları ile altıncı hafta geride kaldı..

Cumartesi birbirinden zevkli mücadelelere şahit olduk..

İlk maç bizim Nakliyeciler le Nitromat arasında oynandı.

Biz yendiğimiz zaman ikinciliği garantiliyorduk. Nitromat ta bizi yendiği zaman ikincilik için avantajlı olacaktı, böyle başladık maça..

Nitromat’ın gruptaki diğer maçlarını takip ettiğimde biz daha iyi takım olduğumuzu futbolcu arkadaşlara söylemiştim, sadece Hasan ve Kubilay la bir şeyler yapmaya çalışan bir takımdı. Kubilay uzun boyu ve kuvvetli fiziği ile defanslara zor anlar yaşatıyordu. Hasan da sağ çizgiden top alıp girebiliyordu biz bunlara önlem aldık. Kubilaya yüksek top atılmasını önledik duran top yaptırmadık arkadan defanslarına da uzun oynatmadık önde bastık,zaten teknik bakımından onlardan iyiydik iyi paslaşarak sakin kalarak sonuca gittik artık elemelerdeki rakibimizi bekliyoruz.

Diğer maç Eğitim gücü ve kaymakamlık arasında oynandı burdada yenen grubtan çıkmayı garantileyecekti ama Eğitim gücü bir tık daha iyi takımdı,yanlız kaymakamlık ilk maçlarına göre dün daha iyiydi. Eğitim gücünün Kaleci faktörude vardı çok iyi oynadı sonuçta Eğitim gücü galip gelerek gruptan çıkmayı garantiledi..

E.l.i 1 de 5 maçını da kazanarak iyi iş çıkardı. Şampiyonluk için idaaları olur mu çeyrek final maçını bir oynasınlar ondan sonra daha net görülür..Mehmet Bayri ilerde çok yalnız kalıyor, yeterince destek gelmiyor ama yinede zor pozisyonda golünü attı..İyi takım olma yolunda gidiyorlar, istikrarı bozmadılar. Grup ta çok güçlü diyemeyiz de küçümsenecek bir durum yok ..E.l.i 1 tam nasıl bir takım olduğunu eleme maçında göreceğiz, kaybetmeyen geri dönüş yapabilen bir takım Artık bu hafta oynanacak maçlardan sonra eleme maçlarını bizleri bekliyor, bütün takımlara başarılar. Sevgilerle..

Doğan Gülşen

Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

YORUM YAZIN