Çiğli Belediyespor 0-0 Somaspor

Çiğli Belediyespor 0-0 Somaspor

Spor Toto BAL Bölgesel Amatör Lig 8.Grup 19.haftasında 33 puanla 3.sırada yer alan Çiğli Belediyespor’a konuk olan Somaspor, zorluk derecesi yüksek olan kritik maçta 1 puanla yetinmek zorunda kaldı.

SOMADASPOR

Karşılaşmaya;Onur-Üzeyir-Hakan-Coşkun-Gökhan-Süleyman-Agah-Yusuf-Oğulcan-Mirlan ve Toma on biri ile çıkan Siyah-beyazlılar, taraftarlarının da desteğini arkasına aldığı maçtan beraberlikle ayrıldı.




Ligin 6.haftasında Soma Atatürk Stadında oynanan maçın detaylarını görmek için buraya,  görsellerini görmek için şuraya tıklayınız!

19.HAFTA TOPLU SONUÇLAR:
Çiğli Belediyespor 0–0 Somaspor
Urganlıspor 0–4 Altınova Belediyespor
Burhaniye Belediyespor 0–2 Ödemişspor
Yıldırım Belediyespor 2–0 Gülbahçespor
Yalova Kadıköyspor 1–0 Orhangazi Belediyespor
Salihli Belediyespor 0–0 Ayvalıkgücü Belediyespor

20.HAFTA MAÇLARI:
Ödemişspor – Urganlıspor
İzmirspor – Yalova Kadıköyspor
Somaspor – Yıldırım Belediyespor
Gülbahçespor – Burhaniye Belediyespor
Orhangazi Belediyespor – Salihli Belediyespor
Ayvalıkgücü Belediyespor – Çiğli Belediyespor




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN