Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Çeyrek Finalistler Belli Oldu.

Eleme maçlarında son iki finalist takımda dün (cuma) oynanan İmbat-Öğretmenler Birliği ve Soma Belediyesi-Taşkonak maçlarıyla belli oldu.

7 golün atıldığı karşılaşmalarda; İmbat ve Soma Belediyesi rakiplerini mağlup ederek; ELİ (1), Soma Kömürleri, Soma Termik, Genç Girişimciler, Demir Export, Devlet Hastanesi’nden sonra çeyrek finale adlarını yazdıran takımlar oldu..

Çeyrek final eşleşmeleri ve takım sorumluların eşleşmelerle ilgili görüşleri c.tesi sayfada yayınlanacaktır..

Karşılaşmalara ait fotoları görmek için buraya tıklayınız!.

İMBAT 4-0 ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ

Yedinci çeyrek finalist takımı belirleyecek karşılaşma; D-grubu birincisi İmbat A.Ş ile, A-grubu dördüncüsü Öğretmenler Birliği arasında oynandı. Çeyrek finale uzanan takım 4-0’lık skorla İmbat A.Ş oldu.

İMBAT’TAN 4*4’LÜK GALİBİYET.

28.dakikada Bülent Aktuğ’un vuruşunda Ahmet Cura’ya çarpan top ağlarla buluştu:1-0
İkinci yarıya iyi başlayan İmbat, Tolga Meral’in golüyle durumu 2-0 yaptı.
53.dakikada Can Açıkgöz ve 58.dakikada Onur Öremiş ile iki gol daha bulan İmbat A.Ş, karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı adını çeyrek finale yazdırdı.

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ’NDEN BURAYA KADAR!

Güçlü rakibi karşısında zaman zaman bariz gol pozisyonları bulan ve bulduğu pozisyonları filelerle buluşturamayan Öğretmenler Birliği, ağlarında gördüğü dört golle rakibine 4-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

BAŞIN SAĞ OLSUN SEZGİN SÖNMEZ!
Takımın başarılı oyuncusu Sezgin Sönmez’in babasının ani vefatından dolayı takımda olmayışı ve yokluğu önemli ölçüde hissedildi. Buradan Sezgin Sönmez’in Babasına Allahtan Rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

SAHA:Teiaş
HAKEM: Ali Tuncer
İMBAT:Erol-Engin-Emin-Can-Özkan-Bülent-Yusuf-Tolga-Ahmet
YEDEKLER:Mehmet,Semih,Kemal,Deniz,Erhan,Onur,Gökhan

ÖĞRETMENLER BİRLİĞİ: Engin-Cihan-İlkay-Ahmet-Serhat-Fatih-İbrahim-Ramazan-Mehmet
YEDEKLER: Ömer,Ahmet,Fatih
GOLLER:Ahmet Cura, Tolga Meral, Can Açıkgöz, Onur Öremiş (İmbat)

SOMA BELEDİYESİ 2-1 TAŞKONAK

Elemelerin son karşılaşması B-grubu ikincisi Taşkonak ile, C-grubu üçüncüsü Soma Belediyesi arasında oynandı. 70 dakikanın sonunda 2-1’lik skorla sahadan gülerek ayrılan Soma Belediyesi 8.çeyrek finalist takım olarak kayıtlara geçti.

SOMA BELEDİYESİ ŞARLAYAN’IN GOLLERİYLE..

Maça etkili başlayan Soma Belediyesi, 8.dakikada öne geçti. İsmail Şarlayan kendi yarı alanından aldığı topu hızlı diripling sonunda meşin yuvarlağı kaleci Yasin’in uzanamayacağı yere bıraktı:1-0 Bu gol aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Taşkonak beraberliği yakaladı.

55.dakikada oyuna dahil olan Ayhan Demir’in kullandığı uzun taç atışında İlker Çakır kafayla topu ağlara gönderdi:1-1

TURU GETİREN GOL!

Soma Belediyesine çeyrek final kapısını aralayan gol, 65.dakikada geldi. Kazanılan duran top organizasyonunda Abdurrahman-Yücel ve İsmail odaklı buluşma, Belediye’ye tur getirdi:2-1

TAŞKONAK FATİH VE GÜRKAN’IN YOKLUĞUNU HİSSETTİ!

Böylesine önemli, zorluk derecesi yüksek maçta; Fatih Kaya ve Gürkan Ekren gibi önemli oyuncularından yoksun sahaya çıkan Taşkonak, 55.dakikada İlker Çakır’la beraberliği yakalasa da, bir anlık adam paylaşım hatası onlara pahalıya patladı! Grup maçlarında; oynadıkları seyir zevki yüksek karşılaşmalardan dolayı renk katan Taşkonak takımı, Belediye mağlubiyeti ile veda etti.

SAHA:Teiaş
HAKEM: Ali Tuncer
TAŞKONAK:Yasin-Yusuf-Semih-Uğur-İlker-Kenan-Burak-Rafet-Dinçer
YEDEKLER: Mustafa,Ayhan,İsmail,Bilal,M.Çamzeybek

SOMA BELEDİYESİ:Y.Canbaz-Cesur-Y.Durali-E.Aydın-E.Gelir-Erol-İsmail-Abdurrahman-Şentürk
YEDEKLER:Özgür,Haydar,Candaş,Bülent,Mustafa
KIRMIZI KARTLAR:Yok
GOLLER: İsmail Şarlayan (2) (Soma Bld), İlker Çakır (Taşkonak)

Çeyrek Final Eşleşmeleri, gol krallığı ve Takım sorumlularının eşleşmeler hakkındaki görüşleri Cumartesi sayfada yayınlanacaktır..

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN