Çeyrek Final Maçlarının Tarihleri Belli Oldu.

Çeyrek Final Maçlarının Tarihleri Belli Oldu.

21 Takımın katılımıyla 4 Mart’ta başlayan 26.Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasında, grup karşılaşmaları ve elemelerden sonra gözler çeyrek final maçlarına çevrildi.

SOMADASPOR

11 ve 12 Nisan tarihlerinde oynanması gereken çeyrek final karşılaşmaları yağmurun saha-zeminini ağırlaştırmasından dolayı ileri bir tarihe ertelenmişti.

TARİHLER BELLİ OLDU
Turnuva yürütme başkanı Dilek Kuruçay, çeyrek final karşılaşmalarının tarihlerini belirledi. Karşılaşmaların programı şöyle:

18 Nisan Perşembe Saat 16:00 Ticaret Odası (2)-Öğretmenler Birliği (1.Maç)
18 Nisan Perşembe Saat 17:30 Devlet Hastanesi-İmbat Madencilik (2.Maç)

19 Nisan Cuma Saat 16:00 Demir Export-Ticaret Odası (1) (3.Maç)
19 Nisan Cuma Saat 17:30 Yuta Çalışkan-Huzur Evi (4.Maç)

Tüm turnuva yazıları için buraya tıklayınız!..




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN