Çekildik!.

Çekildik!.

Soma Kaymakamlık Futbol Turnuvasına Katılan Bütün Takımlara ve Kamuoyuna Duyurulur..

Bilindiği gibi turnuvanın kurallarına uyulmayarak yapılmış olan futbolcu oynatma cezası nedeniyle 6 puanımız silinmiştir!.

Bu hatanın mazereti yoktur. Tüm suçu kabul ediyoruz. Bunun hiç bir izahı olamaz.Kamuoyundan ve turnuvadaki bütün takımlardan özür diliyoruz…

Şimdi Nakliyeciler Kooperatif Somada saygın bir yer etmiş kurumdur. Geleneksel hale gelmiş kaymakamlık turnuvasında her yıl bütün şartlarını zorlayarak katılmaktadır. Diğer bütün kurumların futbolcu bulmakta ucu açıktır. Örneğin Taşkonak, Yuta Çalışkan Kardeşler, Ziraat Odası, Soma Çarşı, bizim E.L.İ daha bir çok takım sayılabilir bu takımlar hepsinin futbolcu bulurken şartlar Kooparatif gibi değil havuz maalesef geniş ve genişletilmekte genişletmeyi de biliyorlar(!) ,bunun açık şekilde kural olarak izahı yapılmalı neye göre nasıl futbolcu buluyorlar!.

Kooperatif bu futbolcu bulmada diğer kurumlar kadar açık değil şoför olacak zaten üye sayısı belli bir kurum 24 saat çalışan bir kurum maç saati ancak gelebilen futbolculardan kurulu bir ekip.Bunlar kesinlikle yapılan kural hatasının mazereti değil,bazı kurumlar iki takım hatta üç takım çıkarabilirken Nakliyeciler Kooparatifi 9 kişiyi bile zor topluyor, bunun yapılan hatanın kabullenmesi için söylemiyorum ne kadar zor şartlarda takım kurmaya çalıştıklarını anlatmaya çalışıyorum..Kurallar bazı kurumlar için şartlara göre esnetilebilir…

 

Takım olarak turnuvada favori durumuna gelmiştik, iyi takım olduk, herkesi her şampiyonluk favorilerini yenebilecek bir takım olmuştuk. Gelgelelim averaj takımı olsaydık bunlar görülmezdi,geçen yıllar olmuş averaj takımları da kural dışı futbolcu oynatmış ama takımlar averajlarını düzelttikleri için görmemezlikten gelmişler..

 

Bundan sonra turnuvanın saygınlığı ve marka değeri zarar görmemesi için Nakliyeciler olarak turnuvadan çekilme kararı alınmıştır, kamuoyuna duyurulur…Sevgilerle.
Doğan Gülşen Nakliyeciler Antrenörü



Doğan Gülşen

Antrenör, Spor Yazarı

4 YORUM

  1. Avatar
    Halil ibrahim bahadır

    Vallaha hocam yazılarıni takip ederdim devamlı ve bu yazın cidden anlamlı ve guzel bi yazı . Evet daha onceki senelerde . Nitromak kaymakamlik teiaş ozel izinle oyuncu oynatmisdi ve bugun sikayetci olan takimlar o gün hic ses cikarmamisdi . He havuz meselesine gelince orda hak veremedim size . Medigun 15 peraoneliyle katildi bi senesi.teiaş hep ole katılıyo . Nakliyecilerin bu durumda daha cok şansı var. Ama yinede KURUMUMUZU temsil ettiginiz icin emeginize sağlık .

  2. Avatar
    Bora bilgener

    Çekilmeniz bence çok etik oldu..Çünkü ileride çok spekülasyon olacaktı bu cesur karardan dolayi tebrik ederim..yalniz bildiğim kadariyla esnaf odasi ticaret odasi Şoförler odasina kayitlari olan herkes sizde oynayabiliyor..yani sizinde yelpazeniz geniş..bu bahsettiğim kuruluşlara kayitli 7-8 bin uye vardir..bir huzur evi teias sizin kadar şanslı deiller..

  3. Avatar

    Çekildik diye çok anlamlı ve güzel bir yazı yazmışsınız. Ama malesef bu yazınızda bile başka takımların ismini vererek sürekli birilerinin takımı şöle böle diye aynı maç analizlerinde yaptığınız gibi yanlş yorum yapmışsınız. Hiçbir yazınızı güzel bulmamıştım. Bu yazınızıda güzel bulmadım. Turnuvayı hak eden kazansın.

  4. Avatar

    Beyefendi tüm yazılarını takıpdeydım. Kooperatif yıllardır bu turnuvaya katılan bır takım kurumdu. Yanlız böyle rezillik karşılaşmamıştı. Milletin kenar yönetimine taraftarına topçusuna salladın durdun sanki bana süper lig görmüş gibi. Topçu yok ise çıkma kardeşim bu güzel kuruma leke düşürecene özürdilerken bile sallıyorsun. 25 yıllık turnuva sen olsan ne olmasan ne somalılar burda gene oynar gene turnuva devam eder. Senin gibiler anca çene yapar sen Bi hata yaptık diyorsun ozaman fazla konuşmadan bağlı olduğun kurumu zan altında bırakma.takımada yazık ettin oynayan savaşan arkadaşlarında yazık oldu..

YORUM YAZIN