Büyükşehir Bld. Ceza Kesti, Nitromak Elmas Buldu!

Büyükşehir Bld. Ceza Kesti, Nitromak Elmas Buldu!

14 Golün atıldığı futbol turnuvasında Soma Termik-Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Nitromak-Karaelmas karşılaşmaları oynandı.

B-grubunda Soma Termik ve Manisa Büyükşehir Belediyesi berabere kalırken, D-grubunda ise Nitromak rakibini mağlup etti..

Karşılaşmalara ait fotolar, herhangi bir aksilik olmaz ise yarın sabah saat 10:00 ila 11:00 arası sayfaya yüklenecektir..

SOMA TERMİK 4-4 MANİSA BÜYÜKŞEHİR BLD

İlk karşılaşma ikinci maçlarına çıkan Soma Termik ve Manisa Büyükşehir Belediye takımları arasında TFF Tesislerinde oynandı. Karşılaşma 4-4 berabere sonuçlandı.

SOMA TERMİK REHAVETİN BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİ!

Grubun iddalı takımı Soma Termik, Oğuz Akyüz 2 ve Burak Çiçek 2 golleriyle 4-1 öne geçtiği Manisa Büyükşehir Belediye karşısında, skorun vermiş olduğu rahatlıkla hareket edince, istekli ve arzulu bir ikinci yarı çıkaran Manisa Büyükşehir Belediye Termik’e rehavetin cezasını kesiverdi..

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TERMİK’E CEZA KESTİ!

Turnuvaya farklı mağlup oldukları Devlet Hastanesi maçıyla kötü giriş yapan Büyükşehir Belediye, ikinci maçında da Soma Termik takımı karşısında müthiş bir geri dönüşe imza attı. 4-1 mağlubiyetten Ergün İbrahimoğlu (2),Şevki Yazıcılar ve Alex’in golleriyle güçlü rakibinden bir puanı kapmayı başardı..

SAHA:Tff
HAKEM: M.Ali Elver
S.TERMİK:Kadir-Tacettin-Onur-Osman-Fatih-İsrafil-Burak-Gökhan-Oğuz
YEDEKLER:İlker,Bayram,Mustafa,Güray,Bilal,Ataberk,Halil

M.BÜYÜKŞEHİR: Çetin-Kamil-Halil-Okan-Hüseyin-İsmail-Alex-Şevki-Ergün
YEDEKLER:Ümit,Hasan,Bekir,İbrahim,Mustafa,Onur,Ersagun,İbrahim
KIRMIZI KART:Yok
GOLLER:Ergün İbrahimoğlu (2),Şevki Yazıcılar, Alex (B.Şehir Bld),Oğuz Akyüz (2), Burak  Çiçek (2) S.Termik )

NİTROMAK 6–0 KARAELMAS

Turnuvanın 21.maçı, D-grubunda yer alan Nitromak ve Karaelmas takımları arasında oynandı. Karşılaşmayı Nitromak 6-0 kazandı.

NİTROMAK ‘’ELMAS’’ BULDU!

İlk maçında Teiaş’ı Kubilay Karpuz (2), Adem Topal ve Şaban Tetik’in golleriyle 4-2 mağlup eden Nitromak, aynı başarıyı Karaelmas karşısında da sürdürdü. Siyah-beyazlılar karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Nitromak, Kubilay Karpuz (2),Hüsnü Ercan, Hasan Akıncı, Adem Topal ve Şaban Tetik’in golleriyle adeta ‘elmas’’ buldu, ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

KARAELMAS DİNAMİTE TAKILDI!

Sezona farklı İmbat mağlubiyeti ile başlayan Karaelmas, Nitromak karşısında da fazla etkili olamadı ve ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

SAHA:Tff
HAKEM: M.Ali Elver
NİTROMAK:Emrah-Şaban-Azim-Taner-Hüsnü-Kubilay-Serdar-Hasan-Adem
YEDEKLER:Mehmet,Yasin,Murat,Fatih,Aytun

KARAELMAS:İrfan- Emrah-Erkan-Ümit-Necati-Atilla-Orhan-Engin-Onur
YEDEKLER: Lütfi,Fatih,Ahmet,Cem,Olcay
KIRMIZI KARTLAR: Yok
GOLLER: Kubilay Karpuz (2),Hüsnü Ercan, Hasan Akıncı, Adem Topal, Şaban Tetik (Nitromak)

2. HAFTA 5.GÜN MAÇ PROGRAMI
23.03.2018 Cuma 16:30 Teiaş-Ziraat Odası Tff
23.03.2018 Cuma 18:00 Devlet Hastanesi-Taşkonak Tff

Tüm turnuva haberlerine buraya tıklayarak bakabilirsiniz..



Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN