Bostanlı Master 2-1 Soma Master

Bostanlı Master 2-1 Soma Master

Hakem kararlarının ön plana çıktığı maçta Lider Soma Masterler, namağlup ünvanını İzmir’de bıraktı.

Ege Masterler Federasyonu (EMF) B-Grubunda oynadığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alan ve 25 puanla liderlik koltuğunda oturan Soma Masterler, İzmir temsilcisi Bostanlı Masterlere deplasmanda 2-1 yenilerek namağlup unvanını kaybetti.

14 Aralık Cumartesi günü İzmir Karşıyaka Efsaneler Sahasında oynanan maçta sahaya: Kadir-Tolga-Hasan-Fatih-Yücel-İlker-Mutlu-Avusturya-Ramazan-Bahadır ve Y.İpek on biri ile çıkan Soma Masterler, 10.dakikada 1-0 geriye düştü.

25.dakikada Mutlu Alanya ile beraberlik golünü bulan Soma Masterler devreye 1-1’lik eşitlikle gitti.


İkinci yarıda hakem faktörü ortayı çıktı!

Soma Masterler adına atılan net gol ve iki penaltısını es geçen karşılaşmanın İzmir’li hakemleri resmen maçı katletti.
Verilmeyen gol ve penaltılar sonrasında oyundan düşen Soma Masterler, kalesinde ikinci golü gördü ve karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

İlk yarının bitimine bir hafta kala 25 puanda kalan Soma Masterler, en yakın rakibi Karşıyaka Alaybey Masterlerin önünde 3 puanla liderlik koltuğunda oturmayı sürdürdü.
Soma Masterler, ilk yarının son maçında Bayraklı Masterleri evinde konuk edecek..

Tüm Master haberleri için buraya tıklayınız!


Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN