Belki de; Koca Sezonun Emeğine Bağlı 90 Dakikaya Çıkacağız.

Belki de; Koca Sezonun Emeğine Bağlı 90 Dakikaya Çıkacağız.

Her hafta salı günleri Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta oynanan bir önceki haftanın maçlarını irdeleyip ne kadar karmaşık olduğundan; kimin ipi göğüsleyeceğini, kimin ligde kalacağının hesaplarını yaptık durduk..

SOMADASPOR

Öyle bir haftaya geldik ki; bırak 8.grup takımlarını, farklı gruptan takımların bile gözü kulağı bu hafta sonu Somaspor-Yıldırım Belediyespor maçında olacak..

Liglerin bitmesine bizim adımıza 6 hafta kalmasına rağmen, belkide koskoca bir sezonun emeğine bağlı 90 dakikaya çıkacağız..Somaspor’a mutlak galibiyet, Yıldırım Belediyespor’a ise puan halinde her iki sonucunda yarayacağı bir maç olacak..




Sezon başından beri namağlup istikrarını 15 hafta sürdürüp Ödemişspor deplasmanında 2-1’lik skorla kaybeden Yıldırım Belediyespor, geçen hafta zorluk derecesi yüksek olan Gülbahçespor maçını 43 ve 45.dakikalarda Serhat Karahan ve Mustafa Salış’ın golleriyle 2-0 kazanmış ve zirve savaşını sürdürmeye devam ettirdi..

Biz ise Yalova Kadıköyspor ve Çiğli Belediyespor maçlarındaki puan kayıplarımızla bir anda rakibimizi grubun gizli lideri yaptık.Bu sonuçlarda ilçede ”acaba” sorusunu akıllara getirdi(!)

KAPTAN, ”TÜM ENERJİMİZ VE MOTİVASYONUMUZLA MAÇA HAZIRLANIYORUZ”
Takım kaptanı Gökhan Sipki, Yıldırım Belediyespor maçının önemine değinerek, En yakın rakipleriyle mutlak kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını söyledi. Yıldırım Belediyespor maçının hazırlıklarına bugünden itibaren başladıklarını ve ekip olarak bu maça odaklandıklarını ifade eden tecrübeli kaptan, ‘’Bu hafta kendi seyircimiz önünde zorlu bir maça çıkacağız. Ekip olarak bizim bu maçı kazanmaktan başka şansımız yok. Bu maçtan da alnımızın akıyla çıkmak için takım olarak saha içerisinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
Gökhan Sipki, siyah-beyazlı renklere gönül veren Somaspor taraftarlarını ve sporseverleri 3 Mart Pazar günü saat 14:00’de Atatürk Stadında takımlarını her zamankinden daha çok desteklemek için stada davet etti.




Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN