Bekle Bizi 3.Lig!

Somaspor, deplasmanda konuk olduğu Gülbahçespor ile 0-0 berabere kalarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

SOMADASPOR

Somaspor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup 25. haftasında deplasmanda Gülbahçespor’la 0-0 berabere kalmasının ardından, takipçisi Yıldırım Belediyespor evinde oynadığı Salihli Belediyespor karşısında 90+2.dakikada yediği golle 1-1 berabere kalınca aradaki 3 puanlık fark korunmuş oldu.
Son haftayı bay geçecek Somaspor, ikili averajda (1-2, 3-1) skorlarla Yıldırım Belediyespor’a üstünlük sağladığı için gurup şampiyonluğunu ilan etti.
TARİH MANİDAR..
14.04.2013 Manisa Süper Amatör Küme BAL (Bölgesel Amatör Lig) Play-Off 6. ve son haftasında Somaspor, Alaşehir Belediyespor‘u deplasmanda Gökay 2 ve Atilla’nın attığı gollerle 3-0 mağlup etti ve Bölgesel Amatör Lige yükseldi..
Tarih 14.04.2019 Gülbahçespor ile berabere kaldık ve grup şampiyonluğunu ilan ettik..
Soma’ya şampiyonluk sevinci yaşattıkları için tüm ekibi can-ı gönülden kutluyor, Play-Off’larda başarılar diliyoruz..








Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN