Basatemür, Ligler Zamana Yayıldı

Basatemür, Ligler Zamana Yayıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’in ortak toplantısı sonunda liglerin başlama tarihi Haziran ayında olması yönündeydi.

Ancak gerek spor kulüpleri gerekse de spor kamuoyunun virüsün bulaşması konusunda tereddütleri olduğu yönünde baskılar arttı..
Mayısın 11’de toplanma kararı alan Somaspor‘da teknik direktör Burhanettin Basatemür gelişmeler hakkında şunları söyledi:



”Öncelikle alınan kararın ülkemiz futbolu için hayırlı olmasını diliyorum.
TFF başkanımız tüm liglerin Haziran 12-13-14 ünde başlayabileceğini söyledi. Burada bir kesinlik söz konusu değil. Bence bu iş zamana yayıldı ve gelişmelere göre hareket edilecek. Bu süreç içerisinde kulüplerde ve çalışmalarda gelişen olaylar izlenecek ve ona göre karar verilecek diye düşünüyorum. Federasyonumuz da baskıyı biraz üzerinden attı ve beklemeye başladı. Sonuçta bir karar verme konumunda onlar var ve ne karar verirlerse versinler tartışılacak ve itirazlar olacaktı. Bizlere düşen verilen kararlara uyumaktır. Hazırlık döneminde yaşananlar ve pandeminin durumu esas alınacaktır. Özellikle alt liglerde maçlar kesinlikle oynanacak diye bir şey yok. Ülkemizde Haziran ve Temmuz ayında hava sıcaklıklarını da unutmamamız gerekiyor. Süper lig ve 1.lig dışındaki liglerin bu konuda da çok sıkıntı yaşayacağı aşikar. Maçların oynanıp oynanmayacağı 25 Mayısta netleşecektir. Çünkü UEFA nın ülkelere verdiği son tarih o gün sona eriyor. Tüm bunlara rağmen biz de alabileceğimiz ve yayınlanan talimatlara uyabileceğimiz ölçülerde çalışmalara başlayacağız. İnşallah sıkıntısız bir süreç olur.”ifadelerini kullandı.

Cevdet Yıldırım

Hobi olarak başladığımız ancak yaptığımız paylaşımlarla büyük ilgi gördüğümüz somadaspor.com’da maçlara gitmekten, çala kalem haberlerinizi yapmaktan büyük keyif alıyoruz. 38 yıllık futbola adanmış tecrübelerimizle topluma ufak bir katkımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Sizlerden ricamız; biz gazeteci değiliz. Bilgi-birikimlerimizi çala kalem ifade etmeye çalışıyoruz. Somaspor,Samsun Irmaksanayispor, Elbistanspor, Tavşanlı Linyitspor, Soma Linyitspor, Soma Masterler; Futbola adanmış 38 yıl ile, çala kalem yazılmış yazılar vs vs.. Selam ve Dua ile..

YORUM YAZIN